15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDoar Universitatea Craiova joacă pe „Ion Oblemenco“! Urmaşii „Tunarului“ au cedat marca!

Doar Universitatea Craiova joacă pe „Ion Oblemenco“! Urmaşii „Tunarului“ au cedat marca!

Denumit în acte „Complex Sportiv – Stadion de fotbal Craiova“, „Templul“ Băniei îşi poate recăpătă identitatea la circa 4 ani distanţă de la darea în folosinţă. Primul pas ca arena să revină sub denumirea de „Ion Oblemenco“ a fost făcut. Mai exact, urmaşii „Tunarului“ şi-au dat acordul şi dreptul de a folosi marca „Ion Oblemenco“ clubului Universitatea Craiova. Altfel spus, la meciurile susţinute de elevii lui Laurenţiu Reghecampf stadionul poate folosi simbolic denumirea „Ion Oblemenco“. Din punct de vedere scriptic, doar Primăria Craiova poate răspunde dacă şi când cocheta arenă poate reveni la denumirea pe care o ştie toată lumea.

„Stadionul ‘Ion Oblemenco’ – casa Științei pentru totdeauna!

Universitatea Craiova a obținut dreptul exclusiv de a folosi marca ‘Ion Oblemencoׅ’ pentru arena din Bănie, atunci când Știința este echipa gazdă. Familia legendarului ‘Tunar’ a încredințat clubului Universitatea Craiova exclusivitatea folosirii acestui nume atât de iubit de suporterii ‘Campioanei Unei Mari Iubiri’ pentru toate competițiile fotbalistice la care va participa pe stadionul din Craiova.
Astfel, amintirea ‘Dumnezeului Oltenilor’ va rămâne vie la fiecare meci al ‘leilor’ de pe ‘Ion Oblemenco’!“
, se arată într-un comunicat al Ştiinţei.

„Familia Oblemenco este onorată să încredințeze clubului la care tatăl meu a făcut istorie marca ‘Ion Oblemenco’ pentru numele stadionului la meciurile de acasă ale Științei!“, a punctat Clara Oblemenco.

Citeşte şi: „U“ Craiova – Dinamo / Daţi-le multe, să nu vă uite!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS