9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3, seria 6 / Universitatea II Craiova a pierdut lupta cu Alexandria la final

Liga 3, seria 6 / Universitatea II Craiova a pierdut lupta cu Alexandria la final

Echipa secundă a clubului Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida susținută astăzi, în deplasare, cu CSM Alexandria. Această dispută era restantă din etapa 2 a Ligii 3, seria 6. Golul de pe stadionul „Peco“ a fost marcat de Gabriel Preoteasa, în minutul 87, din penalti.

Universitatea II Craiova: Florin Bănuță – Constantin Olteanu, Ionuț Mitran, Mario Nețoiu, David Ciolacu – Denis Guță, Daniel Croitoru, Alberto Călin – Marian Danciu, Atanas Trică, Ștefan Bană. Au mai intrat: Claudio Mocanu, Frederico Cîrpici, Sergiu Ricman, Dragoș Popa, Eduard Domnu.
Antrenor: Alexandru Stoica.

CSM Alexandria: Sabin Stănciulescu – Eduard Sîrbu, Alex Burlacu, Gabriel Preoteasa, Valentin Ghenovici, Sabin Iakabfi, Flavius Julea, Cosmin Neagu, Vladimir Georgescu, Cosmin Ciocoteală, Cătălin Desculțu.
Rezerve: Iosif Cristică – Mihnea Vlad, Gabriel Desculțu, Ionuț Puțaru, Alex Chiriceanu, Vlad Nițu, Marius Matei.
Antrenor: Mugurel Cornățeanu.

Cartonașe galbene: Burlacu ’21, Georgescu ’55 / Danciu ’36, Bănuță ’69, Popa ’84.

Au arbitrat: Roxana Recorean – Vasile Duță, Ioana Nistor.

„A fost un meci echilibrat, cu ocazii de ambele părţi. Din păcate am pierdut şi este cel de-al treilea meci, din patru jucate, în care pierdem pe final de meci. Am avut şi două absenţe importante, au lipsit Sala şi Hrelea, au fost chemaţi la echipa mare, dar nu trebuie să ne plângem de asta. Ca idee, consideră că un rezultat de egalitate ar fi fost just“, a declarat antrenorul alb-albaştrilor, Alexandru Stoica, pentru GdS.

În urma acestui eșec, Universitatea II Craiova ocupă tot locul 7. În runda viitoare, „satelitul“ Științei va primi vizita liderului Viitorul Dăești. Partida cu vâlcenii este programată sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul „Extensiv“.

„Întâlnim o echipă foarte bună a seriei şi mă aştept să fie un meci deschis, frumos. Sper să nu mai greşim şi să fructificăm din ocaziile pe care ni le vom crea“, a punctat Alex Stoica.

Citește și: Cupa României / Reghecampf şi Nistor promit revirimentul la meciul cu CFR Cluj (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS