8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României / CSO Filiaşi vrea să fie buturuga mică pentru UTA

Cupa României / CSO Filiaşi vrea să fie buturuga mică pentru UTA

Divizionara C CSO Filiaşi întâlneşte joi, de la ora 16.00, pe stadionul „Orăşenesc“, pe UTA Arad, în 16-imile Cupei României.

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) l-a desemnat pe Robert Avram (Piteşti) să oficieze întâlnirea, alături de asistenţii Doru Zamfir (Slatina) şi Ştefan Dumitrache (Palanca), şi rezerva Mihai Motan (Târgovişte). Observator din partea FRF va fi Daniel Miodrag Mihai (1 Decembrie), în timp ce reprezentant al CCA va fi Cristina Babadac (Alexandria).

Portarul arădenilor, Dragoş Balauru speră ca UTA să evite o surpriză neplăcută.

„Multe echipe favorite aleg să nu joace cu majoritatea titularilor, preferă să odihnească niște jucători, iar de aici pot apărea surprizele. Întâlnești echipe motivate, jucători care vor să arate ceva, meciul fiind televizat, iar de aici se nasc și suprizele. Am încredere în colegii mei și în mine. Întâlnim o echipă de Liga 3, pe care, cu tot respectul, trebuie să o batem”, a spus Dragoş Balauru, pentru sportarad.ro.

„O să abordăm meciul cu UTA cu tot ce avem mai bun. Vom încerca să ne apropiem sau, de ce nu, să ne ridicăm la nivelul adversarului nostru. Vrem să arătăm că și în Liga 3-a se joacă un fotbal bun. Vom face tot posibilul să contribuim la spectacolul fotbalistic pe care îl așteaptă fanii noștri. Ne doream să jucăm cu o echipă de tradiție din fotbalul românesc, cu suporteri. UTA pleacă cu prima șansă, indiferent cu cine va juca, titulari sau fotbaliști care au evoluat mai puțin în campionat. Dar Cupa e competiția surprizelor”, a punctat antrenorul doljenilor, Mario Găman.

Citeşte şi: Cupa României / Reghecampf şi Nistor promit revirimentul la meciul cu CFR Cluj (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS