8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMihai Rotaru pune banul jos pentru Lyes Houri: „E incredibil, îl achiziționăm!”

Mihai Rotaru pune banul jos pentru Lyes Houri: „E incredibil, îl achiziționăm!”

Finanţatorul formaţiei Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a fost încântat de evoluţia mijlocaşului Lyes Houri din jocul cu Sepsi Sf. Gheorghe. Patronul Ştiinţei a declarat că este hotărât să activeze clauza de cumpărare a francezului, el evoluând acum în Bănie sub formă de împrumut, de la Mol Fehervar.

„Noi avem un jucător incredibil la loviturile libere, o să-l vedeți pe Lyes Houri. Am spus de când l-am văzut că este marele nostru câștig din perioada de transferuri. Are caracter și este un sportiv complet. Se așteaptă multe de la el, de asta l-am adus. Facem eforturi, îl achiziționăm definitiv cu siguranță. Am plătit o sumă de împrumut și avem opțiune din vară. Trebuie mereu să ai astfel de jucători, precum Bawab, Mitriță, Băluță, pe acest stil“, a declarat Mihai Rotaru, la ProX.

Finanţatorul Universităţii Craiova a mărturisit că l-a dorit pe Lyes Houri și în urmă cu un an și jumătate. Francezul a fost vândut atunci de FC Viitorul la Mol Fehervar, în schimbul a 600.000 de euro.

„Am vrut să-l luăm înainte să plece în Ungaria. Gică Hagi mi-a zis întotdeauna: ‘Băi, Mihai, trebuie să-l iei!’. A venit acum și suntem fericiți, chiar cred că este pe stilul nostru“, a punctat Mihai Rotaru.

Citeşte şi: „U“ Craiova – Sepsi 1-1 / Vezi rezumatul meciului şi reacţiile jucătorilor de la final! (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS