17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRădoi, nemulţumit după victoria cu Liechtenstein: „Mă aşteptam la un scor mai mare“

Rădoi, nemulţumit după victoria cu Liechtenstein: „Mă aşteptam la un scor mai mare“

România a dispus cu 2-0 de Liechtenstein, dar selecţionerul Mirel Rădoi s-a arătat nemulţumit la finalul întâlnirii. Acesta a declarat, duminică seară, că şi-ar fi dorit ca jucătorii săi să marcheze mai multe goluri în această partidă, pentru că golaverajul este un criteriu de departajare important la finalul campaniei de calificare.

„Aveam nevoie de cele trei puncte în seara asta. Ca să fiu sincer, mă aşteptam ca scorul să fie mai mare. Îmi pare rău pentru băieţi pentru că şi în meciul cu Islanda şi în alte partide ne creăm ocazii dar, din păcate, ne pierdem concentrarea exact în momentul cel mai important, cel al finalizării. Aş fi vrut totuşi să marcăm mai multe goluri… cel puţin unul în repriza a doua. Pentru că vedem că avem ocazii şi nu reuşim să marcăm. Avem o grupă echilibrată şi echipele care dau cele mai multe goluri Liechtensteinului vor face diferenţa. Pentru că după numărul de puncte următorul criteriu este golaverajul. De asta aş fi vrut să mai înscriem măcar un gol în repriza a doua.

Până la urmă era de aşteptat că vor marca şi fundaşii. Mă bucur însă pentru încrederea pe care o avem înainte de meciul din Macedonia de Nord. În aceste două partide nu am câştigat doar 6 puncte, ci 10 aş spune eu, pentru că alte meciuri din grupă s-au încheiat la egalitate şi am câştigat şi de acolo câte două puncte. Dacă vom câştiga şi în Macedonia atunci încercăm să stabilim lucrurile pentru locul doi. Cu Macedonia de Nord va fi un meci mult mai dificil decât acestea două. Vom întâlni o echipă bună care astăzi cu Islanda şi-a impus jocul şi ritmul“, a spus Rădoi.

Citeşte şi: Două le-am dat, apoi ne-am calmat! România, misiune îndeplinită cu Liechtenstein

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS