15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDouă le-am dat, apoi ne-am calmat! România, misiune îndeplinită cu Liechtenstein

Două le-am dat, apoi ne-am calmat! România, misiune îndeplinită cu Liechtenstein

Naționala României și-a îndeplinit misiunea de duminică seară, aceea de a obține maximum de puncte din duelul cu Liechtenstein, codașa grupei. Tricolorii lui Rădoi s-au impus sec, cu 2-0, la capătul unui meci în care emoțiile nu avut avut loc pe Arena Națională. Gruparea oaspete nu a pus probleme la poarta lui Niță, în timp ce băieții noștri, după ce și-au asigurat victoria, s-au relaxat și nu au mai forțat în ofensivă.

Golurile României au venit în prima repriză, mai exact în primele 20 minute, de la Toșca (11) și Manea (18). De remarcatfaptul că marcatorii din meciul de astăzi sunt chiar fundașii laterali și nu vreunul dintre atacanți.

România: Niță – Manea, Nedelcearu (80, Ghiță), Rus, Toșca – Stanciu (63, Cicâldău), R. Marin, Olaru (63, Marin) – Hagi (80, Sorescu), Markovic (63, Man), Cordea. Selecțione: Mirel Rădoi.

Liechtenstein: Buchel – F. Wolfinger, Grunenfelder, Malin, Hofer, Goppel – Frick (46, Sele), Frommelt, Hasler (83, Spirig) – Kardesoglu (65, Ospelt), Frick (70, Yldiz). Selecționer: Martin Stocklasa.

În celelalte dueluri din grupă, Germania a surclasat Armenia cu 6-0, în timp ce Islanda a remizat cu Macedonia, scor 2-2.

Situația în grupă stă în felul următor: Germania este lider, cu 12 puncte, urmată de Armenia, cu 10 puncte și România cu 9. Apoi, pe poziția a patra se află Macedonia, cu 8 puncte, Islanda, cu 4 și Liechtenstein cu 0.

Următorul meci al tricolorilor este extrem de important, în deplasare cu Macedonia. Partida va avea loc miercuri seară, de la ora 21.45.

Citește și: Ştiinţa, la 73 de ani! Când fotbaliştii nu-s acasă, suporterii le calcă-n casă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS