17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„Satelitul“ Ştiinţei debutează în noul sezon în compania Minerului Costeşti

„Satelitul“ Ştiinţei debutează în noul sezon în compania Minerului Costeşti

Echipa a doua a Universităţii Craiova va debuta în noul sezon al Ligii a 3-a pe teren propriu, în compania grupării Minerul Costeşti. Partida se va disputa vineri, 27 august de la ora 18.00, pe stadionul „Extensiv“, din Bănie.

În această vară, elevii lui Alex Stoica au susţinut nu mai puţin de şase partide de pregătire, în care au înregistrat trei victorii, un egal şi două înfrângeri. 1-0 cu Petrolul Potcoava şi 4-0 şi 4-2 cu Minerul Costeşti au fost cele trei succese obţinute de alb-albaştri, în timp ce remiza s-a produs în duelul cu Sporting Roşiori. Cele două eşecuri au survenit în urma duelurilor cu CSM Slatina (2-4) şi din nou Sporting Roşiori (0-2).

Alex Stoica: „Una dintre cele mai grele serii din ţară

Antrenorul „satelitului“, Alex Stoica, a vorbit pentru GdS despre sezonul dificil care îi aşteaptă atât pe el, cât şi pe jucători. Acesta îşi doreşte ca sportivii pe care îi pregăteşte să evolueze şi să ajungă cât mai repede posibil la prima echipă.

„Eu cred că este una dintre cele mai grele serii din ţară. Ăsta este un lucru benefic pentru noi, pentru că vor avea meciuri foarte tari şi aşa vor creşte mai bine. Pregătirea a decurs foarte bine, acum aşteptăm să vedem cum se vor prezenta băieţii la jocurile oficiale şi, în primul rând, la meciul cu Minerul Costeşti, primul.

Chiar dacă am făcut trecerea de la echipele de juniori la formaţia a doua a Universităţii Craiova, lucrez tot cu fotbalişti tineri, de perspectivă. Am jucători de 2002, 2003, 2004, sportivi din academia clubului. Mă bucur că sunt toţi receptivi şi au calitate cu mingea la picior. Îmi propun ca toţi jucătorii pe care îi antrenez să progreseze şi, uşor-uşor, să ajungă la echipa mare. Sunt mai multe echipe bune în serie, Alexandria, Roşiori, Dăeşti şi nu numai. Va fi un campionat interesant“, a spus Alex Stoica, pentru GdS.

Citeşte şi: Reghecampf: „Va fi spectacol în tribune, dar trebuie să marcăm un gol mai mult“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS