12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea II Craiova a încheiat seria partidelor amicale cu o remiză

Universitatea II Craiova a încheiat seria partidelor amicale cu o remiză

Universitatea II Craiova a remizat astăzi, scor 1-1, pe „Extensiv“, în amicalul susţinut cu Sporting Roşiori. Golul alb-albaştrilor a fost marcat de Atanas Trică, în prima repriză.

Antrenorul „satelitului“, Alexandru Stoica, a început meciul cu următorul 11: Bănuţă – Olteanu, Neţoiu, Hrelea, Benga – Croitoru, Guţă – Domnu, Ciolacu, Bană – Trică. Pe parcurs a mai apelat la: Lungu – Buşu, Mocanu, Zamfir, Balica, Cîrpici, Iepure, Istratie, Danciu, Brăşfăleanu.

Amicalul de astăzi a fost al doilea dintre cele două combatante. Pe primul, susţinut la Roşiori chiar în startul pregătirilor, l-au câştigat teleormănenii cu 2-0.

Acesta a fost, de altfel, ultimul test susţinut de băieţii lui Alexandru Stoica din această vară. În afară de „dubla“ cu Sporting Roşiori, Universitatea II Craiova a mai înregistrat următoarele rezultate: 2-4 cu CSM Slatina, 1-0 cu Petrolul Potcoava şi 4-0 şi 4-2 cu Minerul Costeşti.

Alexandru Stoica: „Suntem pe drumul cel bun“

Antrenorul formaţiei secunde a Universităţii Craiova, Alexandru Stoica, s-a declarat mulţumit de nivelul de pregătire la care au ajuns elevii săi.
„Sunt mulţumit de pregătirea pe care am făcut-o până acum. Cred că suntem pe drumul cel bun. Echipa joacă bine, ofensiv, ne creăm ocazii de gol şi asta e foarte important. Dacă avem ocazii, sigur vor veni şi golurile. Până la urmă sunt tineri şi au nevoie de încrederea şi susţinerea noastră“, a declarat tehnicianul „satelitului“, pentru GdS.

Universitatea II Craiova a fost repartizată în seria 6 a Ligii 3. Va debuta în noul sezon competiţional, pe 28 august, de la ora 18.00, pe „Extensiv“, împotriva formaţiei Minerul Costeşti.
„Eu cred că este una dintre cele mai grele serii din ţară. Asta este un lucru benefic pentru noi, pentru că vor avea meciuri foarte tari şi aşa vor creşte mai bine“, a comentat Alexandru Stoica.

Citeşte şi: Cupa României / S-a stabilit programul turului trei din ediția 2021-2022

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS