21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPrima rundă fără olteni în echipa etapei. Vezi cum arată formula LPF-ului după etapa a 3-a!

Prima rundă fără olteni în echipa etapei. Vezi cum arată formula LPF-ului după etapa a 3-a!

Înfrângerile suferite weekendul trecut de cele două reprezentante ale Băniei din Liga 1, Universitatea Craiova şi FCU, au condus la absenţa jucătorilor acestora din echipa etapei a 3-a, prezentată astăzi de LPF. Reamintim că în runda inaugurală a sezonului 2021-2022 au „strălucit“ Mihai Bălaşa şi George Câmpanu, de la Universitatea Craiova. În cea de-a doua impresionase Juan Bauza, după pasa decisivă, cu exteriorul, la golul lui Vieira, care a adus victoria cu Dinamo. Acum, nimic!

Iată care sunt jucătorii ce alcătuiesc echipa etapei a 3-a, întocmită de LPF:

PORTAR:

Eduard Pap (FC Botoşani / 27 de ani)
Are un început foarte bun de sezon. Intervenţiile din repriza secundă a partidei de la Craiova l-au impus în „echipa etapei“ pentru a doua oară în ediţia curentă.

FUNDAŞI:

Diogo Viana (FC Argeş / 31 de ani)
A pasat decisiv lui Cristi Tănase, apoi a marcat, în prelungiri, golul care le-a adus piteştenilor primul punct din acest sezon.
Igor Armaş (FC Voluntari / 34 de ani)
A marcat golul care s-a dovedit a fi decisiv. O prestaţie foarte bună şi în defensivă.
Enriko da Silva (UTA / 32 de ani)
A câştigat toate duelurile cu adversarii şi a produs panică în defensiva oaspeţilor de fiecare dată când a urcat în atac.
Mario Camora (CFR Cluj / 34 de ani)
Veteranul clujenilor a oferit o pasă de gol. Este jucătorul activ din Liga 1 cu cele mai multe sezoane consecutive în tricoul unei singure echipe, acesta fiind al 11-lea campionat care-l găseşte la Cluj.

MIJLOCAŞI:

Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani)
A reuşit o dublă şi a ajuns la cinci goluri marcate în acest sezon, fiind lider detaşat în clasamentul golgheterilor.
Enriko Papa (FC Botoşani / 28 de ani)
Noul căpitan al moldovenilor din acest sezon a marcat un gol spectaculos, reuşita sa asigurându-le botoşănenilor victoria.
Cornelis Ubbink (UTA / 28 de ani)
După ce runda trecută a oferit o pasă decisivă, olandezul ajuns în această vară la Arad a marcat primul său gol în Liga 1.
Lucian Dumitriu (CS Mioveni / 28 de ani)
A marcat primul gol în tricoul argeşenilor, reuşita sa deschizând drumul celor din Mioveni spre întâiul succes în Liga 1 din acest sezon.

ATACANŢI:

Denis Alibec (CFR Cluj / 30 de ani)
A înscris primul gol pentru CFR. A fost a 25-a reuşită pe care o izbuteşte în cele 44 de meciuri din campionat cu Marius Şumudică pe bancă.
Marcelo Lopes (FC Voluntari / 27 de ani)
Vârful ilfovenilor a făcut cel mai bun meci dintre cele 27 strânse în Liga 1. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

ANTRENORUL ETAPEI:

Marius Croitoru (FC Botoşani / 40 de ani)
Şi în acest sezon, FC Botoşani practică un joc ofensiv apreciat de microbişti. Asta i se datorează, în mare măsură, tânărului antrenor Marius Croitoru. A transformat echipa moldavă într-o candidată certă la locurile de play-off.

Citeşte şi: Ionuţ Vînă: „Trebuie să ne reglăm din toate punctele de vedere“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS