10.8 C
Craiova
duminică, 17 octombrie, 2021
Știri de ultima orăSportFotbalPaul Anton, foarte aproape de un transfer la Universitatea Craiova

Paul Anton, foarte aproape de un transfer la Universitatea Craiova

Nemulțumiți de randamentul mijlocașilor rămași după plecarea lui Alex Cicâldău la Galatasaray, mai marii Craiovei și-au îndreptat atenția către Paul Anton. Atuul acestuia este că a mai jucat cu Dan Nistor la Pandurii și Dinamo, are experiență și se poate integra rapid. Discuțiile s-au intensificat, mijlocașul fiind și pe placul lui Laurențiu Reghecampf, noul antrenor al Științei.

Paul Anton urmează să-și rezolve situația contractuală cu Dinamo, mai exact trebuie să devină liber, apoi va semna cu Universitatea Craiova.

Paul Anton este originar din Bistriţa, are 30 de ani și 1.82 metri. A evoluat la Gloria Bistriţa, Pandurii Târgu Jiu, Dinamo, Getafe, Anji şi Krâlia Sovetov Samara. Paul Anton este evaluat pe Transfermarkt la 1.100.000 de euro.

Citește și: Liga 1 / Laurenţiu Reghecampf, noul antrenor al Universităţii Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Schița Cabinetului Dacian Cioloș

O variantă de lucru discutată duminică de Biroul Naţional al USR este un Cabinet Cioloș în care Dan Barna ar fi vicepremier și ministru de externe. Stelian Ion ar fi păstrat la Justiție, Cătălin Drulă la Transporturi și Ioana Mihăilă ar ocupa din nou portofoliul Sănătății. O schiță a viitorului guvern minoritar USR-PLUS este discutată în conducerea formațiunii înainte ca ea să fie depusă la Parlament, odată cu programul de guvernare, notează Hotnews.

ȘTIRI GdS