22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU debutează în Liga 1 pe terenul campioanei CFR

FCU debutează în Liga 1 pe terenul campioanei CFR

Nou promovata FCU Craiova va debuta, vineri seară, în Liga 1, chiar pe terenul formaţiei campioană, CFR Cluj. Echipa pregătită de Adrian Mutu va disputa primul meci oficial după multă vreme, perioadă în care doar antrenamentele şi jocurile amicale au fost în prim plan. Duelul din „Gruia“ are loc astăzi, de la ora 21.30.

CFR Cluj nu trece prin cele mai bune momente, chiar dacă a reuşit cu chiu cu vai să se califice în turul secund al Ligii Campionilor. Campioana României nu a impresionat în amicalele din această vară, a pierdut Supercupa în faţa Universităţii Craiova, dar a izbutit să mai „spele“ din rezultate cu această calificare în defavoarea lui Borac Banja Luka. Acum, trupa lui Şumudică are în plan să debuteze perfect în Liga 1, pentru a începe cu dreptul parcursul spre al 5-lea titlu consecutiv.

De partea cealaltă, FCU a disputat trei meciuri amicale, în care a înregistrat un eşec (1-2 cu Hajduk Split) şi două remize (1-1 cu NK Bravo şi 0-0 cu NK Celje). Echipa finanţată de familia Mititelu a mai disputat un joc, cu Radnicki Nis, care a fost abandonat după doar 45 de minute din cauza unei încăierări între jucători, în timp ce duelul cu Zalaegerszegi.

Reamintim că FCU a transferat până în prezent nouă jucători, după cum urmează: portarul Armin Gremsl, fundașii Pedro Machado, Mamadou Bagayoko, Marko Gajic, Dominik Kovacic, mijlocașii Juan Bauza, Samuel Asamoah, Vlad Achim și atacantul Hugo Vieira.

Liga 1, etapa 1:

Joi, 15 iulie – ora 20.30: FC Botoşani – FCSB;
Vineri, 16 iulie – ora 18.30: Sepsi – Academica Clinceni, ora 21.30: CFR Cluj – FCU;
Sâmbătă, 17 iulie – ora 18.30: Gaz Metan Mediaş – CS Mioveni, ora 21.30: Universitatea Craiova – FC Argeş;
Duminică, 18 iulie – ora 18.30: UTA Arad – Farul Constanţa, ora 21.30: Rapid – Chindia Târgovişte;
Luni, 19 iulie – ora 20.30: Dinamo – Voluntari.

Citeşte şi: FCU a luat jucător de la Dinamo! Vlad Achim a ajuns la echipa patronată de Mititelu Jr.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS