22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU a luat jucător de la Dinamo! Vlad Achim a ajuns la echipa patronată de Mititelu Jr.

FCU a luat jucător de la Dinamo! Vlad Achim a ajuns la echipa patronată de Mititelu Jr.

Echipa nou promovata din Craiova a mai realizat un transfer, pe Vlad Achim, după ce jucătorul și-a reziliat contractul cu Dinamo. Înainte de reziliere, Vlad Achim mai avea contract cu Dinamo până în iunie 2022.

Echipa patronată de Adiță Mititelu l-a prezentat oficial pe Facebook pe Vlad Achim.

„Vlad Achim, jucător ce în sezonul trecut a evoluat pentru Dinamo București în Liga I, a semnat cu Știința! Mijlocașul român are 285 de meciuri în Liga I din România și a evoluat pentru echipele importante ale fotbalului românesc, precum: Steaua București, Dinamo București și Viitorul Constanța. Bine ai venit, Vlad!”, transmite FCU.

Vlad Achim este singurul jucător român transferat de U Craiova 1948 în această vară. Ceilalţi sportivi care au ajuns la FCU sunt portarul Armin Gremsl, fundașii Pedro Machado, Mamadou Bagayoko, Marko Gajic, Dominik Kovacic, mijlocașii Juan Bauza, Samuel Asamoah și atacantul Hugo Vieira.

Achim a mai evoluat până acum în România la echipe precum Ceahlăul, FC Viitorul, FC Voluntari, FCSB, FC Botoșani și Dinamo. Alături de gruparea constănțeană, mijlocașul a cucerit Cupa și Supercupa României.

Citeşte şi: Naţionala olimpică, doar o remiză cu Arabia Saudită, într-un amical

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS