17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / Universitatea Craiova - Pandurii Târgu Jiu, scor 7-0

Amical / Universitatea Craiova – Pandurii Târgu Jiu, scor 7-0

Universitatea Craiova a câştigat la pas, scor 7-0, partida amicală susţinută duminică după amiază, în incinta bazei sportive din Lunca Jiului, în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu. Aşa cum era de aşteptat, antrenorul Marinos Ouzounidis a apelat la jucătorii care au evoluat mai puţin sau deloc în Supercupă.

Alb-albaştrii au deschis scorul în minutul 10, prin Mărieş, care a reluat imparabil din faţa porţii (1-0).

„Leii” şi-au majorat avantajul în minutul 30, prin Ivan Mamut, care a transformat cu siguranţă o lovitură de la 11 metri (2-0).

Markovic a făcut spectacol după pauză

Universitatea a marcat din nou, prin Jovan Markovic, cu un șut puternic de la 18 metri (’56, 3-0).

Craiova a făcut 4-0 tot prin Markovic, care a împins mingea în plasă de la un metru (’58, 4-0).

A venit și golul 5, autor Markovic. De data asta a driblat un fundaș și portarul și a trimis la colțul din stânga (’64, 5-0).

Markovic a reușit și un assist pentru Vasile Constantin, care a șutat pe jos, de la 12 metri, la colțul din dreapta (’82, 6-0).

Rezultatul final a fost stabilit de Atanas Trică, după o fază creată de Markovic (’88, 7-0).

Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu, Mitran, Găman, Benga – Bic, Screciu – Gustavo, Fedele, Mărieş – Mamut. Au mai intrat: Rusu – Markovic, Danciu, Baiaram, Atanas Trică, Nețoiu, Vasile Constantin.
Antrenor: Marinos Ouzounidis.

Pandurii Târgu Jiu: Cătălin Iovicin – Carlos Corduneanu, Gabriel Oiţă, Emmanuel Okeke, Cătălin Afrim, Denis Brânzan, Aerts Sean, Bayer Felipe Acosta, Gabriel Dodoi, Ovidiu Raşoveanu, Alex Popescu.
Rezerve: Alex Opriţa, Raul Cojocaru, Horaţiu Peia, Marian Habet, Robert Petre, Adian Tănăsoiu, Afred Mensad, Denis Boldu, Darius Boldu, Leo Căldăraru, Alex Dinu, Bebeto Lupuleţ.
Antrenor: Călin Cojocaru.

Citeşte şi: Galerie foto / CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-4, în imagini

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS