8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSergio Ramos s-a „legat“ de Paris Saint-Germain până în 2023

Sergio Ramos s-a „legat“ de Paris Saint-Germain până în 2023

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat astăzi, pe site-ul său oficial, recrutarea emblematicului fundaş spaniol Sergio Ramos, informează Agerpres. Fostul căpitan al echipei Real Madrid a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2023 cu gruparea din capitala Franţei.

„Sunt foarte fericit să mă alătur clubului Paris Saint-Germain. Acesta este o mare schimbare în viaţa mea, o nouă provocare şi este o zi pe care nu o voi uita niciodată. Sunt foarte mândru că fac parte din acest proiect ambiţios şi că mă alătur acestei echipe cu atât de mulţi jucători minunaţi. PSG este un club care a dovedit deja că este la cel mai înalt nivel. Vreau să ajut echipa să câştige cât mai multe trofee“, a declarat internaţionalul spaniol.

Ajuns la 35 ani, Sergio Ramos s-a lansat în fotbalul profesionist la FC Sevilla. De acolo s-a transferat, în 2005, la Real Madrid. Cu gruparea „galactică“ a câştigat cinci titluri de campion al Spaniei şi patru Ligi ale Campionilor, între alte trofee.

Sergio Ramos este campion mondial (2010) şi dublu campion european (2008, 2012) cu reprezentativa Spaniei, al cărei tricou l-a îmbrăcat de 180 de ori până acum.

Confruntat cu o accidentare care l-a ţinut departe de gazon în partea a doua a sezonului trecut, Sergio Ramos nu a fost inclus în lotul Spaniei pentru EURO 2020, unde „La Roja“ a fost eliminată în semifinale de Italia.

Citeşte şi: Euro 2020 / Gareth Southgate, despre finala cu Italia: „Cel mai mare test imaginabil“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS