9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMamadou Bagayoko: „Încerc să mă integrez rapid şi sper să fiu util“

Mamadou Bagayoko: „Încerc să mă integrez rapid şi sper să fiu util“

Fundaşul dreapta al nou promovatei FCU Craiova, Mamadou Bagayoko, se bucură că a ajuns sub comanda lui Adrian Mutu. Ivorianul de 31 de ani şi 1.75 metri, cotat de Transfermarkt la 300.000 de euro, speră să se integreze rapid şi să-i fie de folos echipei din Bănie.

„Mă bucur să fiu la acest club. Colegii şi antrenorul m-au primit cu bine în grup. Încerc să mă integrez rapid şi sper să fiu util pentru echipă în campionat. Mă pregătesc bine şi sper să contribui la rezultate bune. Aş vrea să fac referire şi la dragostea suporterilor pentru echipă. Sunt minunaţi! Sunt mândru cu asemenea suporteri. Să joci fotbal cu asemenea fani este extraordinar, dar nu este nici uşor. Obiectivul echipei este să termine campionatul în primele şase locuri“, a declarat Mamadou Bagayoko, pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

FCU Craiova se află într-un stagiu de pregătire în Slovenia, unde a susţinut trei partide amicale. Bilanţul nu este unul pozitiv. Elevii lui Adrian Mutu au înregistrat o înfrângere, 1-2 cu Hajduk Split, şi două remize, 1-1 cu NK Bravo şi 0-0 cu NK Cejle.
În cadrul acestui cantonament, nou promovata în Liga 1 mai are programate două partide amicale, pe 7 iulie cu ZTE FC (Ungaria) şi pe 8 iulie cu FK Radninicki Nis (Serbia). Pe 9 iulie revine în ţară.

FCU va debuta în Liga 1 în Ardeal, împotriva campioanei CFR Cluj. Confruntarea este programată vineri, 16 iulie, de la ora 21.30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“.

Citeşte şi: Minivolei / Viitorul sună excelent! CSV Craiova este noua campioană a României

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS