24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAdrian Mutu: „Am văzut unde suntem și ce jucători trebuie să mai aducem“

Adrian Mutu: „Am văzut unde suntem și ce jucători trebuie să mai aducem“

FCU Craiova a pierdut primul amical din cadrul cantonamentului din Slovenia, 1-2 cu Hajduk Split, dar Adrian Mutu s-a declarat mulțumit de modul cum s-au prezentat elevii săi.

„Ținând cont că avem doar 5 zile de pregătire și un lot foarte restrâns, sunt foarte mulțumit de băieți, de atitudinea lor în primul rând. Chiar dacă am întâlnit o echipă bună, pe Hajduk Split, ne-am descurcat onorabil. S-au descurcat atât timp cât au putut. Din cauza lotului restrâns pe care îl avem, unii dintre băieți, cinci la număr, au jucat 90 de minute. Este un prim test, am văzut unde suntem și ce jucători trebuie să mai aducem, dar și ce trebuie să facem. Trebuie să lucrăm tactic ca să progresăm și să fim gata în momentul în care începe campionatul“, a declarat Adrian Mutu, conform paginii de Facebook a clubului.

„Mai avem mult de lucrat. Trebuie să muncim și pe plan fizic. Pentru 5 zile de pregătire și lotul pe care-l avem, pentru mine e câștigat acest meci“, a completat „Briliantul“.

Adrian Mutu: „Avem nevoie de întăriri!“

Antrenorul lui FCU a vorbit și despre jucătorii abia sosiți la echipă și le-a apreciat calitățile și efortul depus. Adrian Mutu a punctat totodată că are nevoie și de alți jucători la echipă.

„Sami (Asamoah – n.r.) a jucat foarte bine, mi-a plăcut. Și Kovacic mi-a plăcut, dar și Machado, care a jucat în prima repriză. Gândiți-vă că acești jucători sunt de doar câteva zile cu noi. Pentru Kovacic asta este a treia zi la echipă, iar Machado e de 5 zile. Pentru momentul în care suntem e mulțumitor cum decurg lucrurile“, a declarat Mutu.

„Avem nevoie de întăriri! Pentru a face un sezon important ne trebuie un lot bun. Trebuie să avem multe soluții pe bancă, pentru că sezonul e lung. Sperăm că vor veni și aceste întăriri. Am înțeles că zilele următoare mai vin 2-3 jucători. Sunt cei pe care eu i-am văzut și mi-au plăcut. Îi aștept cu drag și sper ca de la meci la meci să arătăm mai bine“, a mai spus tehnicianul nou promovatei în Liga 1.

Citește și: Amical / FCU Craiova a pierdut în fața croaților de la Hajduk Split

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS