11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Valerică Găman, dorit de Universitatea Craiova

Liga 1 / Valerică Găman, dorit de Universitatea Craiova

Confruntându-se cu multe probleme la nivelul fundaşilor centrali, oficialii Universităţii Craiova au decis să întărească departamentul defensiv. Unul dintre jucătorii doriţi este Valerică Găman, un fundaş de 32 de ani, originar din Băileşti. Interesant este că fotbalistul a înscris împotriva Ştiinţei în finala Cupei României, el transformând un penalti. Valerică Găman este la final de contract cu Astra Giurgiu.

În cariera sa, Valerică Găman a mai jucat pentru FC Universitatea Craiova, Dinamo, FCSB şi Astra (campion în 2016), Karabukspor şi Al Shabab.

Valerică Găman, fundaş evaluat de Transfermarkt la 500.000 de euro, concurează pentru postul de la Universitatea Craiova cu un apărător grec, Dimitrios Chatziisaias. Acesta are 28 de ani şi 1.93 metri şi mai are un contract cu turcii de la Caykur Rizespor. Născut la Salonic, Dimitrios Chatziisaias este dorit la Ştiinţa de antrenorul Marinos Ouzounidis. Dimitrios Chatziisaias a mai jucat la Vataniakos, Omonia Stavroupolis, AO Glyfadas, AO Chania, Panionios, PAOK Salonik, Atromitos Atena, Cercle Brugge şi Caykur Rizespor.

Suporterii aşteaptă fotbalişti de clasă!

Până acum, Universitatea Craiova a transferat doar doi jucători. Mai exact pe portarul David Lazar (29 ani), venit de la Astra Giurgiu, respectiv mijlocaşul dreapta Alexandru Mărieş (20 ani), de la Fotbal Club Comuna Recea.

Universitatea Craiova se va reuni miercuri, 16 iunie, zi în care va fi efectuată și vizita medicală. Alb-albaștrii vor pleca în cantonament în Austria a doua zi, stagiul încheindu-se pe 3 iulie. Oltenii vor fi găzduiți de același stabiliment ca și anul trecut, „Neustift Im Stubaital“. Jocurile de verificare vor fi anunțate când lista va fi definitivată.

Citeşte şi: Liga Elitelor U17 / Universitatea Craiova a câştigat finala mică în dauna FCSB-ului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS