14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBogdan Stelea: „E trist că am ajuns să pierdem cu Armenia şi Georgia“

Bogdan Stelea: „E trist că am ajuns să pierdem cu Armenia şi Georgia“

Fostul portar al României, Bogdan Stelea, a declarat că este trist faptul că echipa naţională a ajuns să piardă în faţa unor selecţionate precum Armenia şi Georgia. El a menţionat însă că fotbalul românesc trebuie să accepte situaţia în care a ajuns pentru a putea găsi soluţiile de ieşire din această perioadă slabă.

„E trist că am ajuns aici, să pierdem cu Armenia şi Georgia. În situaţia de faţă sunt lucruri pe care trebuie să le acceptăm şi lucruri care se pot întâmpla, ţinând cont de nivelul la care suntem. Atâta timp cât o să stăm să ne plângem în palme şi nu acceptăm o situaţie clară în care a ajuns fotbalul nostru, o să fie foarte greu să ieşim. Noi încercăm în permanenţă să găsim vinovaţi de moment, dar nu e vorba despre asta“, a afirmat „Arnold“, citat de Agerpres.

„În Anglia trebuie să mergem și să jucăm cu curaj“

Bogdan Stelea este de părere că jucătorii naţionalei trebuie să evolueze cu curaj în amicalul cu Anglia, programat duminică, de la ora 19.00, la Middlesbrough.

„În Anglia trebuie să mergem să jucăm. În primul rând să jucăm cu curaj împotriva unei echipe extraordinare. Până la urmă rezultatul nici nu contează, ci felul în care se comportă jucătorii şi atitudinea lor. Cu toate că nu pot să spun că jucătorii noştri nu au avut atitudine în meciurile trecute“, a precizat fostul portar.

Citește și: Gheorghe Craioveanu îl apără pe Rădoi. Vezi ce spune și despre derbiul „U“ Craiova – FCU!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS