24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCarlo Ancelotti promite că Real Madrid va avea un joc spectaculos

Carlo Ancelotti promite că Real Madrid va avea un joc spectaculos

Italianul Carlo Ancelotti, care a preluat pentru a doua oară echipa Real Madrid, a promis că va readuce fotbalul spectacol, aşa cum s-a întâmplat în primul său mandat (2013-2015), transmite Reuters, citat de Agerpres. Tehnicianul de 61 ani, care a condus-o pe Real Madrid către al zecelea trofeul în Liga Campionilor, în 2014, a părăsit-o pe Everton pentru a-l înlocui pe Zinedine Zidane.

„Voi cere acelaşi lucru ca ultima oară. Vreau să jucăm bine, să jucăm cu mai multă intensitate, cu o organizare mai bună şi să jucăm un fotbal spectaculos, pentru că asta cer istoria lui Real Madrid şi suporterii“, a declarat antrenorul italian într-o conferinţă de presă.

Zidane a decis să părăsească banca tehnică a lui Real Madrid, săptămâna trecută, după ce nu a câştigat niciun trofeu în sezonul 2020/2021. Echipa madrilenă a marcat doar 67 de goluri în sezonul trecut din La Liga, al treilea cel mai slab atac al lui Real de la sezonul 1999/2000.

Cu Ancelotti la timonă, Real Madrid a marcat 104 goluri în primul său sezon respectiv 118 în al doilea.

Pune presiune pe vedetele sale

Karim Benzema a fost golgheterul madrilenilor cu 30 goluri în toate competiţiile, dar Ancelotti vrea mai mult de la francez şi de la ceilalţi atacanţi:
„Benzema trebuie să înscrie 50 de goluri, nu 30. Vinicius Jr trebuie să înscrie mai mult, toţi trebuie să înscrie mai mult. Îmi pun multă speranţă în jucători, dar trebuie să încercăm şi să reuşim mai multe goluri de la extreme, mijlocaşi. Nu e vorba doar de transferul unui atacant consacrat care să marcheze 30 de goluri. Trebuie să implementăm un sistem şi o mentalitate ofensivă“.

După ce a plecat de la Real Madrid, Ancelotti le-a antrenat pe Bayern Munchen şi Napoli. A fost concediat de ambele cluburi şi a acceptat apoi o ofertă de la Everton. Cu aceasta a ocupat locul 10 în acest sezon din Premier League.

„Nu mai sunt acelaşi Carlo Ancelotti. Sunt diferit, am în plus şase ani de experienţe, negative şi pozitive. Dar şi experienţele negative te ajută să creşti de asemenea“, a adăugat tehnicianul italian.

Citeşte şi: Liga 3 / Mario Găman a bătut palma cu Florin Spânu şi continuă la CSO Filiaşi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS