5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Campionilor / 16.500 de spectatori vor putea asista la finala de la Porto

Liga Campionilor / 16.500 de spectatori vor putea asista la finala de la Porto

Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a anunţat, astăzi, că 16.500 spectatori vor putea asista la finala Ligii Campionilor, informează Agerpres. Ultimul act al celei mai importante competiţii intercluburi va avea loc sâmbătă, pe „Estadio do Dragao“ din Porto, între Manchester City şi Chelsea.

UEFA a precizat că autorităţile portugheze au confirmat că 33% din cele 50.033 de locuri ale stadionului pot fi folosite de suporteri la finală. Asta pentru a respecta regulile de distanţare socială impuse de pandemia de coronavirus. Cele două finaliste au dreptul la 6.000 de bilete fiecare pentru fanii lor.

Finala Champions League trebuia să aibă loc iniţial la Istanbul. UEFA a mutat-o la Porto din cauza faptului că Turcia a fost pusă pe lista roşie de restricţii de călătorie din cauza infectărilor cu Covid-19.

Este pentru al doilea an consecutiv când Istanbulul nu a putut găzdui finala Ligii Campionilor din cauza crizei sanitare globale. Anul trecut, Lisabona a găzduit faza finală a competiţiei, începând cu sferturile de finală, fără spectatori. S-a încheiat cu victoria echipei Bayern Munchen în faţa formaţiei Paris Saint-Germain (1-0).

Citeşte şi: Nae Ungureanu: „Ar fi foarte bine să încheiem Liga 1 cu o victorie“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS