22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României / Marinos Ouzounidis: „O finală contează doar dacă o câștigi“

Cupa României / Marinos Ouzounidis: „O finală contează doar dacă o câștigi“

-

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, a susținut în această seară, la Ploiești, conferința de presă premergătoare finalei Cupei României. Știința întâlnește sâmbătă, de la ora 20.30, pe stadionul „Ilie Oană“, pe AFC Astra, echipă cu origini ploieștene. Acesta este, probabil, și motivul pentru care organizatorii nu au tuns gazonul, iarba având peste 10 cm și nici nu au tușat terenul pentru antrenamentul oficial al alb-albaștrilor…

„Astra a retrogradat în Liga 2, dar calitatea acestei echipei este alta“

În fine, Marinos Ouzounidis a subliniat ideea că o finală nu se joacă, ci se câștigă. Grecul a atras atenția asupra valorii echipei Astrei, pe care nu o consideră de Liga 2.

„Este o finală și trebuie să câștigăm această partidă. Am mai spus-o și înainte: o finală contează doar dacă o câștigi. Pentru asta trebuie să fim concentrați și pregătiți. Nu mă refer doar din punct de vedere fizic, ci și mental. Întâlnim o echipă bună. Astra a retrogradat în Liga 2, dar calitatea acestei echipei este alta. Trebuie să ne amintim că ei au făcut un sezon regular bun, au jucat bine, dar după nu știu ce s-a întâmplat. Dar, pe de altă parte, nici pentru noi nu a fost o perioadă bună. Asta mă face să cred că va fi un meci greu pentru ambele formații, iar cea care va greși mai puțin va ieși câștigătoare“, a spus strategul Științei.

Marinos Ouzounidis: „Cupa este unul dintre obiective!“

Întrebat dacă trofeul Cupei României ar salva sezonul, ținând cont că Universitatea Craiova a ratat titlul mult dorit, Marinos Ouzounidis a răbufnit:

„Cum adică să salveze sezonul? Nu înțeleg ideea de a salva. Am făcut un sezon bun, în ciuda numeroaselor probleme pe care le-am avut. A fost un sezon dificil pentru toate echipele. Am făcut unele greșeli pe final, dar terminăm pe locul 3. Cupa este, însă, unul dintre obiective noastre“.

„Trebuie să respectăm decizia FRF“

Pus să comenteze pe tema revenirii unui număr redus de suporteri pe stadion, Marinos Ouzounidis a salutat decizia. În schimb, rugat să comenteze faptul că suporterilor le-a fost interzisă de către FRF coregrafia, bannerele și mesajele, tehnicianul grec a lăsat să se înțeleagă că nu este ok.

„Este un prim pas spre normalitate. Este bine că revin fanii, care le-au lipsit mult jucătorilor mei. Este total diferit când joci cu suporterii în tribune. Sper ca lucrurile să se desfășoare bine și să se revină la normalitate. Suporterilor le place să vină cu steaguri, bannere, este ceva normal, dar trebuie să respectăm decizia FRF. Pentru atmosferă ar fi mai bine să vină cu steaguri și tot arsenalul, dar să zicem că este un prim pas spre normalitate“, a comentat Marinos Ouzounidis.

Citește și: Astra – „U“ Craiova / Pavel Badea: „Fiţi ‘lei’ şi câştigaţi această Cupă a României!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Modernizarea drumului județean Segarcea – Valea Stanciului, finalizată

S-a finalizat modernizarea a încă unui tronson de drum...

ȘTIRI GdS