12.8 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârțu, despre FCU: „E o echipă ca oricare alta din campionat”

Sorin Cârțu, despre FCU: „E o echipă ca oricare alta din campionat”

FCU Craiova a promovat ieri în Liga 1, prilej cu care patronul său, Adrian Mititelu jr., a lansat atacuri la adresa rivalei Universitatea Craiova.

„Ne-am întors! A fost inimaginabil de greu, e un moment magic (…) Sunt pretenții mari, nu vom face figurație, vom căuta să ne întărim. De mâine, trecem la treabă! Vrem să terminăm pe primul loc acest campionat. Ne dorim locul întâi și cred că ar fi meritat. Noi am început în 2017 o cursă infernală pentru Liga 1. Mulți ne-au luat în râs, că jucăm în noroaie, dar am ajuns pe această superbitate de stadion și trebuie să zic acum: CSU, nici nu știi, cât de mică începi să fii!”, a afirmat Adrian Mititelu junior.

„Nu prea ne ating apropourile lor“

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a avut o replică finuţă la cele declarate de tânărul finanţator al noii echipe promovate pe prima scenă.

„Nu mă interesează cealaltă echipă. Nu prea ne ating apropourile lor… Şmecherii din astea ieftine nu ne interesează. E o echipă ca oricare alta din campionat. Poate să aibă buget mai mare, să facă ce vor, nu e problema noastră. Nu vezi că deocamdată nu se dă drumul la spectatori? Stai să vedem ce aprobări se dau. Ce comentariu să fac de FCU? Foarte bine, va fi stadionul plin și încasări maxime și pentru unii, și pentru alții. Lumea va veni să vadă încleștarea. E o echipă care a meritat promovarea, o echipă bună. Nici n-ar trebui să aibă modificări, poate să joace fără probleme în play-off cu ce au la dispoziție. M-am uitat la meciurile lor“, a spus Cârțu, la Digi.

Citeşte şi: FCU Craiova a luat punct de „aur“ cu Csikszereda şi a promovat matematic în Liga 1

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS