27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României / Marinos Ouzounidis: „Băieţii ştiu ce au de făcut!“

Cupa României / Marinos Ouzounidis: „Băieţii ştiu ce au de făcut!“

-

Universitatea Craiova întâlneşte mâine, de la ora 20.30, pe stadionul „Municipal“ din Târgu Jiu, pe Viitorul Pandurii. Confruntarea contează pentru manşa a doua a semifinalei Cupei României. Deşi lupta porneşte de la 3-0, rezultat înregistrat de alb-albaştri în tur, pe „Ion Oblemenco“, antrenorul Ştiinţei, Marinos Ouzounidis, le cere elevilor săi să trateze cu mare prudenţă acest joc cu divizionara secundă.

„Bineînţeles că rezultatul primului meci a fost foarte bun pentru noi, dar trebuie să fim serioşi şi să jucăm bine, pentru că ştii cum sunt meciurile din Cupă. Dacă vom trata jocul cu seriozitate, atunci va fi mai uşor pentru noi. Cupa este obiectivul nostru, deci trebuie să fim serioşi, concentraţi şi să facem tot posibilul să câştigăm şi acest meci. Băieţii ştiu ce au de făcut! Ştiu că acesta este marele nostru obiectiv, deci trebuie să ajungem în finală. Asta înseamnă că trebuie să găsim motivaţia necesară şi să dăm totul şi în acest joc“, a declarat Marinos Ouzounidis.

„Vom vedea pe cine vom introduce mâine“

Tehnicianul elen a recunoscut că, în funcţie de modul cum vor evolua lucrurile timpul jocului, pe teren ar putea apărea şi jucători care au evoluat mai puţin. Ouzounidis este tentat să mai odihnească dintre fotbaliştii care au dus greul până acum. Asta pentru că pentru Universitatea Craiova urmează un meci cu CFR Cluj (sâmbătă, ora 21.30, „Ion Oblemenco), apoi altul cu FCSB (miercuri, 19 mai, ora 20.30, la Giurgiu) şi, în final, cel cu Clinceni.

„Este o oportunitate să vedem şi din jucătorii care au evoluat mai puţin. Ne aşteaptă două derbiuri în play-off, cu CFR Cluj şi FCSB, iar unii jucători acuză o stare avansată de oboseală. Deci o să menajăm câţiva jucători pentru următoarele partide. Vom vedea pe cine vom introduce mâine, după ce vom evalua toţi jucătorii din lot“, a punctat Marionos Ouzounidis.

Citeşte şi: Cupa României / CCA a stabilit brigada meciului Viitorul Pandurii – Universitatea Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiova: Doi tineri, reținuți pentru vânzarea de substanțe psihoactive

Doi tineri au fost reținuți pentru vânzarea de substanțe...

ȘTIRI GdS