11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalEXCLUSIV / Ciri Mayer pregăteşte lansarea cântecului „Aşa e la Craiova!”

EXCLUSIV / Ciri Mayer pregăteşte lansarea cântecului „Aşa e la Craiova!”

Cunoscutul interpret craiovean Ciri Mayer împlineşte astăzi 71 de ani, motiv pentru care GdS l-a contactat la prima oră şi l-a felicitat. Cu ocazia aceasta a ieşit la iveală şi o surpriză pe care Ciri, un înfocat suporter al Ştiinţei, a pregătit-o suporterilor Universităţii Craiova. Ne-a dezvăluit numele noii sale melodii, nume foarte cunoscut în rândul celor cu inima alb-albastră. Ciri Mayer a punctat că intenţionează să o prezinte Peluzei Nord şi să o lanseze înainte de finala Cupei României. Asta în ideea că băieţii lui Marinos Ouzounidis nu vor face vreo nefăcută la Târgu Jiu, în returul semifinalelor (12 mai), şi să fie eliminată de Viitorul Pandurii, mai ales că în tur a fost 3-0 pe „Ion Oblemenco”.

GdS: Bună dimineaţa şi „La mulţi ani!“ Ce faceţi?

Ciri Mayer: Mulţumesc mult. Mă pregătesc de „decolare“.

GdS: Şi cum vă simţiţi la „21 de ani”?

C.M.: Ca la 17, că dacă făcui 71…

GdS: De fotbal, de Universitatea Craiova, ce mai ziceţi?

C.M.: Sunt dezamăgit, una caldă, trei reci. Nici nu ştiu ce să mai zic.

GdS: Cum prefaţaţi meciul cu Sepsi?

C.M.: Va fi un joc extrem de dificil. În primul rând că ei visează să termine pe locul 4, apoi că simpatizează pe CFR Cluj. Dacă a încurcat-o pe FCSB, de ce nu ne-ar încurca şi pe noi?

GdS: Ne-am bucurat aseară la egalul dintre FCSB şi CFR, dar totul depinde de noi.

C.M.: Aşa este. Totul depinde de noi, dar noi răsturnăm mereu găleata cu lapte. Sunt foarte dezamăgit de meciul cu Clinceni. Nu înţeleg asta cu oboseala. Ce, ceilalţi erau odihniţi? Nu joacă toate echipele dintre 3 în 3 zile? Dar asta este meteahna fotbalistului român, pe care am constatat-o de ani buni. După unul-două rezultate eclatante vine mulţumirea aia şi li se înfoaie pieptul de curcan şi cine mai e ca noi. Mai ales cu echipe mai mici. Iar starea psihică cu care intri în teren contează 50% din reuşită sau nereuşită. Când intri cu tentă de superioritate şi gândeşti că te joci cu ăştia, că n-au bătut pe nimeni… uite că e exact invers.

GdS: Mai credeţi în titlu?

C.M: Nu! Sper din tot sufletul să luăm Cupa României, pentru că le-am pregătit băieţilor o surpriză, un nou cântec dedicat Universităţii Craiova. Se intitulează „Aşa e la Craiova!“ Intenţionez să lansez cântecul înainte de finala Cupei. Vreau să mă întâlnesc cu membrii Peluzei Nord, să îl prezint şi, eventual, să îl adopte, ca la Cupă să-l ştie deja şi să-l cânte.

GdS: Dar dacă luăm titlul, ce faceţi, scoateţi album?

C.M.: Ar fi ceva (râde – n.r.)! Să fim sănătoşi!

Citeşte şi: Nicușor Bancu: „Luptăm până la capăt! O să vedem la final unde vom fi“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS