9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - FCSB / Marius Constantin: „Trebuie să ne facem jocul şi să câştigăm“

„U“ Craiova – FCSB / Marius Constantin: „Trebuie să ne facem jocul şi să câştigăm“

-

Universitatea Craiova întâlneşte joi, de la ora 19.45, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1. Disputa din Bănie a fost prefaţată astăzi de Marius Constantin. Fundaşul Ştiinţei a declarat că acest joc este tratat la fel ca toate celelalte de către alb-albaştri şi că toată lumea este cu gândul la victorie.

„Pentru noi este un meci ca oricare altul. Singura diferenţă este că ei sunt în faţă şi dacă să reuşim să câştigăm o să ne apropiem la două puncte. Asta o să ne dea speranţe şi mai mari pentru ceea ce ne-am propus. Nu sunt nici ei în cea mai strălucită perioadă şi trebuie să profităm de asta. Pentru mine, o remiză nu este bună, dar nu vreau să fac calcule. Ne gândim doar la victorie“, a punctat apărătorul de aproape 37 de ani.

„Victoria contra Clujului nu ne-a dat curaj, pentru că aveam. Ne-a dat mai multă speranţă, . În această luptă pentru titlu sunt mai mulţi factori care pot influenţa drumul. Din punctul meu de vedere este foarte important să avem cât mai mulţi jucători la dispoziţie. Asta pentru că jucăm multe meciuri într-un timp relativ scurt şi o să avem nevoie de toată lumea. Meciul care urmează poate să ne aducă mai multă încredere şi mai multă speranţă. Trebuie să ne facem jocul şi, bineînţeles, să câştigăm. Acesta este programul, trebuie să-l respectăm şi să nu ne căutăm alibiuri. Când vine ora meciului trebuie să intrăm şi să dăm tot ce avem mai bun“, a completat Marius Constantin.

Marius Constantin: „Trebuie să facem nişte sacrificii“

Întrebat de ce evoluţiile Universităţii Craiova sunt mai bune în meciurile dificile şi mai puţin bune în cele cu adversare mai facile, Marius Constantin a spus:

„Nu cred că se simte o presiune suplimentară indiferent cu cine jucăm. Ideea este că stilul de joc al echipelor pe care le întâlnim este diferit. Cu echipele care joacă mai deschis meciul are mai multe ocazii. Dar dacă vine o echipă şi se apără în majoritatea timpului, atunci ocaziile sunt mai puţine. Trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă şi să câştigăm toate meciurile până la sfârşit, pentru că este posibil şi atunci o să ne bucurăm. Avem o perioadă de timp în care trebuie să facem nişte sacrificii, să ne gândim că putem să ne rezolvăm tot anul“.

Este singurul fundaş central apt 100%

Marius Constantin este singurul fundaş central apt 100% pentru meciul cu FCSB. Situaţia celorlalţi jucători din acest compartiment se prezintă astfel: Mihai Bălaşa este suspendat, Stephan Acka are probleme musculare, iar Paul Papp a fost operat luni la genunchiul drept, din cauza unor probleme apărute la ligamente.

„Leii rămân mereu în picioare, Paul! Fundașul nostru central a fost operat astăzi (luni – n.r.) de prof. dr. Pier Paolo Mariani la celebra clinică italiană Villa Stuart“, au anunțat oficialii olteni.

În schimb, Marinos Ouzounidis a primit veşti excelente în privinţa atacantului Elvir Koljic. „Dragonul“ a efectuat câteva investigații în Portugalia ca să vadă dacă au apărut alte complicaţii după fractura suferită în urmă cu o jumătate de an şi, din fericire, totul este ok, el putând evolua contra liderului.

Liga 1, etapa 4

Play-off:

Miercuri, 28 aprilie – ora 16.30: Sepsi Sf. Gheorghe – Academica Clinceni, ora 19.00: CFR Cluj – FC Botoșani.
Joi, 29 aprilie – ora 19.45: Universitatea Craiova – FCSB.

Clasament: 1. FCSB 39 puncte (golaveraj 5-3), 2. CFR Cluj 38 (5-2), 3. Universitatea Craiova 34 (3-2), 4. Sepsi 27 (2-2), 5. FC Botoşani 25 (4-4), 6. Academica Clinceni 22 (1-7).

Play-out:

Marţi, 27 aprilie – ora 16.30: AFC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș, ora 19.00: FC Argeş – UTA Arad.
Miercuri, 28 aprilie – ora 14.00: Chindia Târgoviște – Astra Giurgiu.
Joi, 29 aprilie – ora 14.30: Poli Iași – FC Viitorul, ora 17.00: Dinamo – FC Voluntari.

Clasament: 1. Chindia Târgovişte 29 (5-0), 2. UTA Arad 25 (2-1), 3. FC Argeş 24 (1-1), 4. FC Voluntari 23 (3-1), 5. Astra Giurgiu 23 (3-2), 6. Gaz Metan Mediaş 21 (5-3), 7. FC Viitorul 19 (1-2), 8. AFC Hermannstadt 16 (2-5), 9. Dinamo 15 (1-5), 10. Poli Iaşi 14 (0-3).

Citeşte şi: Liga 3 / CSO Filiaşi scrie istorie! Doljenii sunt cu gândul la promovare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS