10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMarinos Ouzounidis, despre de meciul cu FC Botoşani: „Vom încerca să câştigăm“

Marinos Ouzounidis, despre de meciul cu FC Botoşani: „Vom încerca să câştigăm“

-

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, a prefaţat astăzi întâlnirea cu FC Botoşani. Confruntarea din etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 1 este programată miercuri, de la ora 19.00, în Moldova.

„FC Botoşani este o echipă bună. Îmi place stilul său, îmi place cum construieşte. Acum vom vedea ce va fi, dar jocurile din Cupă sau din campionatul regular diferă de cele din play-off. Vom încerca să câştigăm, însă vom vedea ce va fi la ora jocului. Am spus-o de multe ori: în acest moment luptăm bine, suntem organizaţi, iar ceea ce ne lipseşte este pasa decisivă şi eficienţa la finalizare. Lucrăm intens la asta. Toţi cei din staff şi jucătorii vrem să facem mult mai mult pentru a ajuta echipa. Aducem mingea cu uşurinţa în preajma careului advers, dar acolo lipseşte ceva. Dacă ne vom strădui mai mult şi vom fi concentraţi cred că vom găsi oportunităţile de a marca. Avem calitatea să facem asta, avem jucători buni. Trebuie să fim mai concentraţi la pasa finală şi la momentul când trebuie să o dăm. Avem nevoie de toţi jucătorii ca să ne îndeplinim obiectivele“, a declarat tehnicianul grec.

Ivan şi Ofosu fac deplasarea în Moldova

Acesta a lămurit şi problema a doi dintre jucătorii care au absentat în ultimul timp, din pricina unor probleme medicale
„Ivan şi Ofosu vor face deplasarea cu noi şi vom decide în ultima clipă dacă vor juca sau nu. Ambii sunt într-o condiţie bună, s-au antrenat cu echipa, dar vom vedea dacă este bine să intre din primul minut sau să evolueze doar câteva minute. În momentul acesta nu ştiu. Vom discuta cu staff-ul medical, dar şi cu jucătorii, să vedem cum se vor simţi, apoi vom lua decizia“, a punctat Marinos Ouzounidis.

Citeşte şi: Liga 1 / LPF a prezentat echipa primei etape din play-off / play-out

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS