14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBarcelona, la un punct de primul loc după victoria din prelungiri cu Valladolid

Barcelona, la un punct de primul loc după victoria din prelungiri cu Valladolid

FC Barcelona a învins la limită pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formaţia Valladolid, într-o partidă contând pentru etapa a 29-a din LaLiga.

Catalanii au marcat unicul gol al întâlnirii de pe Camp Nou în ultimul minut al timpului regulamentar de joc, prin francezul Ousmane Dembele.

Elevii antrenorului Ronald Koeman au obţinut o victorie chinuită, în faţa unui adversar care a evoluat cu un om mai puţin pe teren din minutul 79, după eliminarea lui Oscar Plano.

Graţie acestui succes, Barca s-a apropiat la un singur punct de liderul clasamentului, Atletico Madrid, care s-a înclinat duminică pe terenul formaţiei FC Sevilla (0-1).

La sfârşitul acestei săptămâni, FC Barcelona urmează să o înfrunte în deplasare pe marea sa rivală Real Madrid, ocupanta locului al treilea, într-un El Clasico al cărui rezultat ar putea cântări decisiv în lupta pentru titlul de campioană în acest sezon.

Rezultate – etapa a 29-a LaLiga:

Vineri, 2 aprilie: Levante – Huesca 0-2;
Sâmbătă, 3 aprilie: Granada – Villarreal 0-3, Real Madrid – Eibar 2-0, Osasuna Pamplona – Getafe 0-0;
Duminică, 4 aprilie: Alaves – Celta Vigo 1-3, Elche – Betis Sevilla 1-1, Cadiz – Valencia 2-1, Sevilla – Atletico Madrid 1-0;
Luni, 5 aprilie: Barcelona – Valladolid 1-0.

Clasament:

Citeşte şi: Liga Campionilor revine cu dueluri de gală în sferturi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS