10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 2 / Pandurii Târgu Jiu a început să încaseze cotizațiile neachitate

Liga 2 / Pandurii Târgu Jiu a început să încaseze cotizațiile neachitate

Asociații clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu au început să își achite obligațiile financiare pe care le au către echipă. În acest sens există o decizie definitivă a instanței supreme.

Potrivit lui Marin Condescu, fost șef al clubului Pandurii, Consiliul Județean Gorj a plătit o parte din suma stabilită de instanța de judecată. Dacă nu vor începe să achite restanţele, asociații se vor trezi cu toate conturile blocate.

„Obligă pârâţii să plătească reclamantului despăgubiri, conform variantei I a raportului de expertiză contabil întocmit de expert Bârhoată Ana, astfel: Societatea Complexul Energetic Oltenia SA – 6.398.608,88 lei; Consiliul Local Târgu Jiu – 2.861.747,68 lei; Consiliul Judeţean Gorj – 769.543,23 lei; Artego SA – 4.898.219,86 lei şi U.S.M.O. – 516.983,76 lei. Cu drept de recurs. Pronunţată în şedinţa publică“, conform Curții de Apel Craiova.

Decizia a rămas definitivă la Înalta Curte de Casație și Justiție!

Este de amintit că asociații au renunțat să mai achite cotizațiile anuale, în momentul în care clubul a intrat în insovență. Ulterior s-a ajuns la instanța de judecată, iar magistrații au dat dreptate clubului de fotbal Pandurii.

Citeşte şi: Alex Băluţă, la al patrulea gol pentru Puskas. Craioveanul a înscris la ultima fază

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS