12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalExclusiv / Horațiu Stănescu, un nou mandat la cârma AJF Dolj (galerie foto)

Exclusiv / Horațiu Stănescu, un nou mandat la cârma AJF Dolj (galerie foto)

-

Curtea „Căminului Cultural“ din Rojiște a găzduit duminică, la prânz, ședința Adunării Generale Extraordinare a AJF Dolj. În cadrul acesteia, pe lângă alte puncte aflate pe ordinea de zi, s-au desfășurat și alegerile pentru posturile de conducere ale forului fotbalistic județean. De subliniat faptul că din 106 membri afiliați, la ședină și cu drept de vot au fost 95. Dar și unii dintre aceștia au plecat pe parcurs, astfel că lupta pentru posturile mai „mici“ din cadrul AJF Dolj au avut mai puțini alegători.

Astfel, Horațiu Stănescu își continuă șederea la AJF Dolj încă 4 ani. A fost reales președinte cu 75 de voturi. Aspiranții la funcția de președinte, Marian Cătănescu și Sorin Pătrașcu, au primit 12 voturi, respectiv 8.

Vezi galeria foto!

Pentru postul de vicepreședinte, Bogdan Pîncu a înregistrat 75 de voturi. Florin Spânu, reprezentantul Ligii 3 în Comitetul Executiv al FRF, a fost preferat de 17 dintre membrii afiliați.

Dumitru Firu va reprezenta interesele echipelor de la Liga a IV-a, neavând niciun contracandidat. La fel putem spune și despre cele două posturi de reprentanți ale Ligii a V-a, singurele opțini fiind Ilie Dumitrașcu și Gillbert Doru Panait.

Singura modificare s-a înregistrat în lupta pentru postul de reprezentant al echipelor cu activitatea exclusivă de copii și juniori. Astfel, Alin Mircea Papa a pierdut în favoarea lui Alin Marius Staicu, directorul CSS Craiova. Staicu a primit 15 voturi, Papa 10, iar Aurora Ungureanu Dobre 2.

Citește și: Liga 3 / Universitatea II Craiova a câștigat o repriză la Pucioasa, nu și meciul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS