12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFotbalistele de la Universitatea Craiova și-au testat forțele cu FC Argeș

Fotbalistele de la Universitatea Craiova și-au testat forțele cu FC Argeș

-

Fotbalistele de la Universitatea Craiova se pregătesc intens din luna februarie, iar sâmbătă au avut parte și de un test mai special. „Leoaicele“ sub 15 și 13 ani, pregătite de Aurora Ungureanu – Dobre au dat piept, pe terenul artificial de la „Aripile“, cu echipele similare ale clubului FC Argeș.

Pentru galeria foto, click aici!

În disputa de la Under 15, grupare formată din fete din întreaga Oltenie, Universitatea Craiova și FC Argeș au încheiat la egalitate, scor 2-2. Ambele reușite ale alb-albastrelor au fost înscrise de Isabela Lazăr.

Lotul Universității Craiova Under 15 (F): Isabela Lazăr, Rihana Ioana Hoară, Crina Irina Cinteză, Larisa Bălăban, Clara Georgia Gionea, Roberta Zlotea, Alexandra Frăsineanu, Anisia Maria Tică, Gabriela Olaru, Ariana Maria Mic, Alexandra Bărăgan, Maria Daniela Dudău, Codreanu Estera Orășel, Sorina Mihaela Corbu, Claudia Tănase, Karina Daria Tudor, Rebeca Bădoi, Alexandra Gîrniceanu.

Foto: Alex Vîrtosu

Victorie clară pentru „leoaice“ la Under 13

Dacă fetele de Under 15 au mai evoluat până acum în două amicale împotriva concitadinei Academic Craiova U17, componentele Universității Craiova Under 13 au participat pentru prima dată la un meci de verificare. Chiar dacă emoțiile au fost mari, „leoaicele“ au reușit să se impună cu 6-2. Au marcat prin Irina Cinteză (2), Alexia Văduva – Lucu, Maria Ion, Marina Fenici și Teodora Ungureanu.

„U“ Craiova Under 13 (F): Marina Beatrice Fenici, Adina Roberta Bobeică, Elena Loredana Dică, Ana Olteanu, Alexia Văduva – Lucu, Miruna Roșu, Maria Ion, Teodora Ungureanu, Diana Dulgheroiu.

Foto: Alex Vîrtosu

Țară, țară vrem fotbaliste!

La finalul întâlnirilor, antrenoarea Aurora Ungureanu – Dobre a afirmat că experiența jocurilor cu FC Argeș le-a prins bine fetelor sale. Ea a mai punctat că loturile nu sunt „închise“ și că așteaptă și alte fete îndrăgostite de fotbal, cu abilități.

„Leoaicele noastre au fost entuziasmate și fericite la finalul meciurilor. Așteaptă cu nerăbdare următoarele partide, chiar oficiale. Aș dori să transmit provocarea și altor fete din Craiova și nu numai. Dacă simt că sunt talentate la fotbal să se alăture echipelor noastre U15 și U13. Adică fete născute din anii 2009 până în 2006. Aș îndrăzni să preconizez că în viitorul apropiat se poate dezvolta la Craiova secția de Fotbal Feminin, cu grupe începând de la U10 până la o echipă de Liga a III-a. În acest sens fetele pot beneficia de continuitate în pregătire și accedere către echipa de vârstă superioară. Menționăm că pentru pregătire există condiții din cele mai bune, atât în ceea ce privește baza materială, cât și materialele sportive. Antrenorii sunt specializați și, nu în ultimul rând, toată lumea beneficiază de susținere din partea conducerii clubului Universitatea Craiova!“, a declarat Aurora Ungureanu – Dobre, pentru GdS.

Citește și: Liga Elitelor / Academia „Gică Popescu“ și LPS Bihor și-au împărțit victoriile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tineri amendați pentru că au dat jos un banner...

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizați,...

ȘTIRI GdS