16.8 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Elitelor / Academia „Gică Popescu“ și LPS Bihor și-au împărțit victoriile

Liga Elitelor / Academia „Gică Popescu“ și LPS Bihor și-au împărțit victoriile

-

Etapa a 11-a de la Liga Elitelor a adus doar 3 puncte în contul clubului Academia „Gică Popescu“ din dubla cu LPS Bihorul Oradea. Craiovenii au câștigat sâmbătă, la „Hanul Doctorului“, disputa de la Under 19, dar au pierdut-o pe cea de la Under 17, .

La republicanii A, „GP“ Craiova s-a impus cu 4-2 în fața orădenilor. Goolurile gazdelor au fost marcate de Denis Drîndă (’21, ’88), Robert Buturoagă (’31) și Denis Prunaru (’57 – penalti). LPS Bihorul a marcat în minutele 10 și 75.

Denis Drîndă a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren (Foto: Alex Vîrtosu)

Click aici pentru galeria foto!

Antrenorul Academiei „Gică Popescu“, Gică Barbu, a început meciul cu următorul unsprezece: Mihnea Vodă – Andrei Georgescu, Flavius Marcu, Mihai Mitrana, Denis Prunaru, Mihai Udrea, Octavian Urdu, Alex Vezelovici, Robert Buturoagă, Alex Grigorie, Denis Drîndă. În repriza secundă a mai intrat Robert Geru.

În urma acestui succes, Academia „Gică Popescu“ a urcat de pe locul 7, pe 5, cu 19 puncte.

Înfrângere categorică la U17 pentru Academia „Gică Popescu“

Fără aportul unor jucători importanți, împrumutați la unele echipe de la Liga 3, Academia „Gică Popescu“ U17 a cedat cu 3-1 disputa cu LPS Bihorul Oradea. Golul craiovenilor a fost semnat de Florin Tîrșogoiu (’4). Oaspeții au marcat în minutele 14, 59 și 80 (penalti).

Florin Tîrșogoiu a deschis scorul pentru Academia „Gică Popescu“

Trupa lui Ionuț Cimpoeru a încheiat meciul în inferioritate numerică. Dragoș Lungu a fost eliminat cu puțin timp înainte de fluierul final, când a primit cel de-al doilea cartonaș galben.

Click aici pentru galeria foto!

Ionuț Cimpoeru a mizat din primul minut pe: Mihai Afrim – Ionuț Mitrache, Florin Tîrșogoiu, Marius Florea, Alex Trușcă, Florin Rezeanu, Cosmin Dudău, Raoul Faur, Cosmin Raicovici, Dragoș Lungu, Căpățână. Au mai intrat: Alexandros Vadasis și Bogdan Pătru.

Pentru Academia „Gică Popescu“ urmează tot un meci pe teren propriu, de data aceasta împotriva formațiilor de la Universitatea Cluj. Dubla cu ardelenii este programată sâmbătă, 20 martie, de la ora 12.00 (U19), respectiv 14.00 (U17).

În urma acestui rezultat, Academia „Gică Popescu“ se regăsește pe locul 9, cu 7 puncte.

Citește și: Liga 2 / Adiță Mititelu continuă joaca de-a antrenorii. Trică, readus la cârma lui FCU!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Brutarii francezi au făcut cea mai lungă baghetă din...

Brutarii francezi au făcut, ieri, cea mai lungă baghetă...

ȘTIRI GdS