13.4 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiverpool încă „trăieşte“! „Cormoranii“, în sferturile Ligii după 2-0 cu Leipzig

Liverpool încă „trăieşte“! „Cormoranii“, în sferturile Ligii după 2-0 cu Leipzig

Liverpool s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins-o pe RB Leipzig cu scorul de 2-0 (0-0), miercuri seară, la Budapesta, în manşa secundă a optimilor.

„Cormoranii” s-au impus cu acelaşi scorul ca în tur (tot la Budapesta), golurile fiind marcate de aceiaşi jucători, Mohamed Salah (60) şi Sadio Mane (74). Câştigătoarea competiţiei în 2019 a părut să fi depăşit momentul dificil prin care a trecut, cu opt înfrângeri în ultimele sale 12 partide.

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Kabak, Nathaniel Phillips, Andy Robertson (Tsimikas, 90) – Fabinho, Wijnaldum (căpitan; Milner, 82), Thiago Alcantara (Nabi Keita, 72) – Mane (Oxlade-Chamberlain, 90), Diogo Jota (Origi, 72), Salah. Antrenor: Juergen Klopp.

RB Leipzig: Gulacsi – Mukiele, Upamecano, Klostermann – Tyler Adams, Sabitzer (căpitan), Kampl (Soerloth, 46), Nkunku – Olmo (Haidara, 73), Forsberg (Justin Kluivert, 60) – Y. Poulsen (Hwang, 60). Antrenor: Julian Nagelsmann.

Victoria care l-a descătuşat pe Klopp

La finalul partidei, Juergen Klopp a salutat calificarea elevilor săi în sferturile de finală ale Ligii.

„Ne-am creat multe ocazii. Ocazii enorme în prima repriză, pe care nu le-am fructificat. Ne-am apărat împotriva lor, pentru că această echipă este foarte puternică, un adevărat monstru. Băieţii s-au distrat în seara asta, dar făcând toată munca necesară. Vrem mereu să câştigăm, iar în seara asta am simţit gustul victoriei după mult timp şi asta face o diferenţă enormă.

Singurul motiv pentru care joci în această competiţie este pentru că vrei să câştigi. Nu sunt idiot, ştiu că până acum nu este un sezon în care am arătat că putem câştiga Champions League, însă asta nu înseamnă că nu dorim să mergem cât mai departe posibil. Vom face ce este posibil pentru noi“, a spus Klopp, pentru UEFA.

Citeşte şi: Robinho, condamnat pentru viol şi umilirea brutală a unei tinere de 23 ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS