20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRobinho, condamnat pentru viol şi umilirea brutală a unei tinere de 23 ani

Robinho, condamnat pentru viol şi umilirea brutală a unei tinere de 23 ani

Curtea de Apel din Milano, care l-a condamnat în decembrie pe fotbalistul Robinho la 9 ani de închisoare pentru violarea unei tinere de 23 ani în 2013, a explicat în motivarea sentinţei. Acesta a precizat că brazilianul a supus victima la umilinţe brutale şi a deturnat investigaţia în mod premeditat, informează ziarul italian „La Repubblica”, citat de Agerpres.

Robinho s-a numărat printre cele şase persoane acuzate că au participat la un viol în grup. Victimă a fost o tânără de 23 de ani, într-un bar de noapte din Milano. Vinovaţii au fost condamnaţi, de asemenea, să plătească tinerei daune în valoare de 60.000 euro.

Instanţa a motivat decizia contra lui Robinho prin „dispreţul” arătat faţă de victimă şi supunerea ei la „umilinţe brutale”. În plus, Curtea de Apel a constatat intenţia lui Robinho de a deturna investigaţia, oferind autorităţilor o versiune falsă şi coroborată anterior cu cea a prietenului său care a participat la viol.

Fost jucător al echipelor Real Madrid şi Manchester City, Robinho evolua la AC Milan în momentul faptei. Alături de amicul său Ricardo Falco a violat o tânără albaneză care îşi sărbătorea ziua de naştere într-un cunoscut local din Milano.

Robinho (36 ani) a dezminţit acuzaţiile în 2014, când presa a aflat că este anchetat pentru viol. În cariera lui, el a câştigat titlurile de campion în Brazilia (2002, 2004), Spania (2007, 2008), Italia (2011), China (2015) şi Turcia (2020). La naţionala Braziliei are 100 de selecţii şi 28 de goluri.

Citeşte şi: Marinos Ouzounidis: „Nu mi-e frică de Mediaş, chiar dacă este o echipă bună”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS