16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMarinos Ouzounidis: „Avem calitate în joc, mă îngrijorează terenul de la Buzău“

Marinos Ouzounidis: „Avem calitate în joc, mă îngrijorează terenul de la Buzău“

-

Universitatea Craiova va întâlni, sâmbătă seară, de la ora 20.00, Chindia Târgoviște, într-un meci din cadrul etapei a 25-a din Liga 1. Oltenii au de luat o revanșă după eșecul din tur, de pe „Oblemenco“, scor 0-1, iar victorie îi poate apropia și mai mult de primele două clasate. Partida cu echipa lui Emil Săndoi se va disputa la Buzău.

Tehnicianul Universității Craiova, Marinos Ouzounidis, a prefațat partida cu Chindia într-o conferință de presă. Acesta a mărturisit ce are de făcut echipa sa pentru a obține toate cele trei puncte, dar s-a arătat și îngrijorat de starea gazonului de la Buzău.

„La fel ca de fiecare dată, mă aștept la o partidă dificilă. Le-am spus băieților că la fiecare meci trebuie să fie concentrați, disciplinați și să respecte adversarul. Nu putem câștiga o partidă dacă nu jucăm la 100% din capacitatea noastră. Nu știu cum va fi situația terenului, iar aici este o problemă pentru noi. Avem o echipă tehnică, rapidă și ne trebuie un gazon bun, pe măsură. Dar, trebuie să ne adaptăm condițiilor pe care le vom găsi și vom face tot ce putem pentru a câștiga.

Am văzut meciul din tur cu Chindia. Au fost mulți jucători care au jucat pe multe poziții, iar penaltiul lor nu a fost acordat corect. Am observat că adversarii noștri de sâmbătă sunt bine organizați, că au un antrenor bun, care a fost și antrenor al Universității. Îl respectăm pentru ce a făcut aici și pentru cine a fost, dar sunt conștient că, deobicei, în viață, simți că trebuie să dai cât poți de mult în fața fostei tale echipe. Ne gândim la meciul din campionat, pentru că este primul. Dacă ne gândim de acum la Cupă, riscăm să pierdem ambele jocuri“, a spus antrenorul Universității, Marinos Ouzounidis.

„Trebuie să avem răbdare cu Koljic“

Elvir Koljic a revenit la antrenamentele Universității Craiova după o pauză de mai bine de patru luni, iar acum este așteptat cât mai repede pe terenul de joc de suporterii olteni. Tehnicianul alb-albaștrilor a mărturisit că „dragonul“ nu se antrenează la capacitate maximă în aceste momente și că preferă să mai amâne momentului redebutului său, decât să riște o nouă accidentare. De asemenea, problemele de lot la Craiova continuă și înainte de cele două partide cu echipa lui Emil Săndoi.

„Este bine că în acest moment s-a reîntors un jucător bun, Koljic. Dar nu se antrenează în totalitate, ci doar pe jumătate. Trebuie să avem răbdare cu el, nu trebuie să riscăm, pentru că după l-am putea pierde din nou. Prefer să aștept încă o săptămână până să revină decât să risc.

Avem ceva probleme în acest moment, de la Ofosu, în ofensivă, până la Acka și Bălașa, în devensivă. Acum mă concentrez pe jucătorii care sunt valabili pentru aceste partide. Staff-ul medical își face treaba foarte bine și sunt sigur că peste două săptămâni vom avea mai multe soluții. Când vor reveni și cei accidentați, cu siguranță vom fi și mai puternici“, a adăugat Ouzounidis.

Impresionat de suporterii Științei

Noul antrenor al Științei a avertizat că echipa sa trebuie să se gândească doar la primul joc cu Târgoviște, cel de sâmbătă, iar apoi să pregătească partida din Cupă. De asemenea, grecul s-a arătat încântat de suporterii Universității, care sunt „înfometați“ de performanță.

„Am mai avut parte în cariera mea de antrenor de două meciuri consecutive contra aceleiași echipe și vă spun cu siguranță că dacă ne gândim deja la al doilea joc, greșim în totalitate. Dacă învingi în primul meci, pornești cu o altă atitudine, încredere și mentalitate în cel de-al doilea. Sunt două meciuri diferite, chiar dacă sunt aceleași echipe. În campionat se pot face greșeli, în Cupă nu există loc de erori.

Înțeleg că fanii vor să câștigăm tot pe linie, dar este imposibil acest lucru, chiar dacă avem un nume important în România. S-a văzut de la bun început cât de iubită este această echipă și ce dragoste au suporterii pentru Universitatea Craiova. Mergi să bei o cafea, iar lumea vine, te asaltează și te încurajează pentru următoarele meciuri“, a încheiat Marinos Ouzounidis.

Vezi conferința și în format video!

Citește și: Liga 1 / Ştiinţa şi-a aflat programul din etapele 26-28! Meci la prânz cu Botoşani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:36

Locatarii din blocul care a explodat s-au întors după...

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, echipajele...

ȘTIRI GdS