12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / CSM Slatina şi CSO Filiaşi îşi testează forţele pe malul Oltului

Amical / CSM Slatina şi CSO Filiaşi îşi testează forţele pe malul Oltului

Formaţiile oltene CSM Slatina şi CSO Filiaşi se vor întâlni sâmbătă, într-un joc de verificare, de la ora 11.00, pe unul dintre terenurile Complexului Sportiv „1 Mai”.

Pentru gruparea de pe malul Oltului acesta este ultimul test înaintea reluării campionatului de la Liga 2. CSM Slatina, aflată pe locul 16 în eşalonul secund, va începe returul pe teren propriu, împotriva echipei CS Mioveni. Disputa cu argeşenii este programată sâmbătă, 20 februarie, de la ora 11.00.

Până acum, echipa antrenată de Dinu Todoran a mai susţinut patru jocuri de verificare. A înregistrat trei victorii, 1-0 cu FCU Craiova, 3-1 cu Unirea Bascov şi 2-0 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, şi o remiză, 1-1 cu Pandurii Târgu Jiu.

CSO Filiaşi mai caută două partenere pentru teste

La rândul său, CSO Filiaşi se află în faţa celui de-al patrulea joc de verificare. Liderul seriei 6 din Liga 3 a înregistrat o victorie de ,,încălzire” cu CSJ Ştiinţa U Craiova, scor 10-0. Au urmat două înfrângeri, 1-6 cu Universitatea II Craiova şi 2-3 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

În programul de lucru al grupării doljene mai figurează încă 4 partide amicale deja parafate. Iată adversarele: Petrolul Potcoava (19 februarie), Universitatea II Craiova (24 februarie), Gilortul Târgu Cărbuneşti (27 februarie) și Flacăra Horezu (6 martie). Conducătorii formaţiei CSO Filiaşi caută adversare pentru datele de 17 februarie şi 3 martie.

Elevii lui Mario Găman, Boby „Arjoca” Staicu şi Cosmin Fruntelată vor reveni în campionatul Ligii 3 cu un joc în deplasare, la FC Pucioasa, pe 13 martie.

Citeşte şi: Semne bune, „leilor”! Universitatea Craiova, în ascensiune ca joc și rezultate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS