16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBogdan Vrăjitoarea şi Cristi Stănculeţu, mulţumiţi după amicalul de astăzi

Bogdan Vrăjitoarea şi Cristi Stănculeţu, mulţumiţi după amicalul de astăzi

-

Echipa secundă a Universităţii Craiova s-a impus astăzi, cu 3-1, într-un joc amical susţinut pe stadionul „Aripile“, în faţa echipei Petrolul Potcoava. La finalul întâlnirii, antrenorul secund al Universităţii II Craiova, Bogdan Vrăjitoarea, s-a declarat mulţumit de modul cum s-au prezentat alb-albaştrii.

„Este mai puţin important pentru noi rezultatul. Suntem într-o perioadă de pregătire în care urmărim mai mult partea fizică şi suntem pe un drum bun. Aceste goluri trebuie să vină pe fondul unui joc bun. Obiectivul nostru este ca aceşti copii din lot să crească şi să-i îndrumăm pentru a-i duce la prima echipă şi de acolo mai departe. Ei aşa trebuie să se prezinte, pentru că joacă la Universitatea Craiova şi trebuie să aibă o mentalitate de învingători“, a declarat Bogdan Vrăjitoarea.

De partea cealaltă, tehnicianul Petrolului Potcoava, Cristi Stănculeţu, consideră că elevii săi au avut parte de un antrenament reuşit.

„A fost un amical foarte reuşit din toate punctele de vedere. Suntem în perioada de acumulări, este a treia săptămână de pregătire şi am întâlnit un adversar care ne-a cam alergat. De asta spun că ne-am atins scopul. Sunt foarte mulţumit de modul cum s-au prezentat băieţii mei. Mai avem trei-patru partide amicale, pentru că returul va începe în martie şi mai avem ceva reglaje de făcut. Dar, deocamdată, suntem pe un drum bun“, a punctat Cristi Stănculeţu.

Citeşte şi: Amical / Universitatea II Craiova continuă victoriile la scor. Vezi galeria foto!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:17:58

„U“ Craiova – CFR Cluj | Alb-albaștrii vor să...

Universitatea Craiova și CFR Cluj se întâlnesc joi, de...

ȘTIRI GdS