3.4 C
Craiova
joi, 30 noiembrie, 2023
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / Universitatea II Craiova continuă victoriile la scor. Vezi galeria foto!

Amical / Universitatea II Craiova continuă victoriile la scor. Vezi galeria foto!

-

Echipa secundă a Universităţii Craiova a înregistrat a treia victorie categorică, din tot atâtea meciuri amicale susţinute în cadrul pregătirii de iarnă. După 6-1 cu CSO Filiaşi şi 5-1 cu Jiul Rovinari, „leuţii“ au câştigat astăzi, pe stadionul „Aripile“, cu 3-1, şi testul cu colega de serie Petrolul Potcoava.

Golurile alb-albaştrilor au fost marcate de Danciu (’27), Ricman (’39) şi Robert Petre (’55).
Pentru gruparea din Olt a înscris Vărzaru (’79).

Universitatea II Craiova, prima repriză: Păuşescu – Mocanu, Hreniuc, Dobre, Juncu – Ionuţ Popescu, Guţă – Ricman, Danciu, Burlacu – Atanas Trică.
Universitatea II Craiova, repriza a doua: Păuşescu (Bunea) – Stancu, Neţoiu, Brăşfăleanu, Zamfir – Croitoru, Bogdan Călin – Alberto Călin, Petre, Bană – Capac.
Antrenori: Mugur Guşatu, Bogdan Vrăjitoarea.

Petrolul Potcoava: Perşinaru – Militaru, Mihai, Preda, Florica – Mocanu, Vlad, M. Popa, Amza – Ana, Matei.
Au mai intrat: Cioc – Burcea, Tosu, Nicolae, Adrian Staicu, Cîrciumaru, Constantinescu, Vărzaru, Bădoi, Neicu.
Antrenor: Cristian Stănculeţu.

De menţionat faptul că la acest test au asistat şi membrii staff-ului de la prima echipă a Universităţii Craiova, în frunte cu antrenorul principal Marinos Ouzounidis. De asemenea, în tribună au fost zăriţi Cornel Frăsineanu şi Eugen Trică, ultimul dorind să-şi vadă fiul, pe Atanas, în acţiune.

Următorul meci va fi sâmbătă, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Vom vedea şi în funcţie de starea vremii unde vom disputa această partidă amicală, pentru că se anunţă temperaturi foarte joase.

Citeşte şi: Cupa României / Bogdan Vătăjelu: „Trebuie să câştigăm la Botoşani!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cătălin Cherecheș putea fi prins mai repede, dar polițiștii...

Magistrații germani au decis ca primarul fugar Cătălin Cherecheș să fie încarcerat la penitenciarul din Augsburg-Gablingen. Edilul condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare a opus rezistență când a fost prins de polițiștii bavarezi, fiind ușor rănit în timpul operațiunii. Primarul din Baia Marea putea fi capturat mai repede, dar anchetatorii au fost induși în eroare din cauza unor informații false, a declarat ministrul de Interne, Cătălin Predoiu.

ȘTIRI GdS