12.8 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalArena Naţională va găzdui un super derbi din optimile Ligii Campionilor

Arena Naţională va găzdui un super derbi din optimile Ligii Campionilor

Meciul Atletico Madrid – Chelsea, din optimile UEFA Champions League, va avea loc, în cele din urmă, pe Arena Naţională din Bucureşti, marţi, 23 februarie. Decizia a fost luată de organizatori, după ce au analizat mai multe posibilităţi.

UEFA a fost nevoită să modifice locurile de disputare a meciurilor, din cauza pandemiei de coronavirus, atât în Liga Campionilor, cât şi în Europa League.

Ca urmare a restricțiilor impuse delegației din Marea Britanie pe teritoriul Spaniei, gazdele jocului Atletico Madrid – Chelsea împreună cu UEFA au decis, cu aprobarea autorităților din țara noastră și cu sprijinul FRF, ca partida să fie mutată pe Arena Națională din București. Meciul din manșa tur a optimilor Ligii Campionilor este programat marți, 23 februarie 2021, de la ora 22:00, și se va disputa fără spectatori.”, se arată pe site-ul oficial al FRF.

Atletico Madrid a confirmat marţi că Chelsea nu va putea intra în Spania din cauza restricţiilor impuse de guvernul spaniol contra noilor tulpini de coronavirus.

În Liga Campionilor, duelurile dintre RB Leipzig şi FC Liverpool, prevăzut pe 16 februarie, respectiv Borussia Monechengladbach şi Manchester City (24 februarie) se vor juca la Budapesta.

În Europa League, trei meciuri din şaisprezecimi se vor disputa în alte locuri decât cele iniţiale pe 18 februarie: Molde – Hoffenheim va avea loc la Villarreal, Real Sociedad – Manchester United la Torino, iar Benfica Lisabona – Arsenal Londra la Roma.

Citeşte şi: LaLiga / Real Madrid a revenit pe locul secund după victoria cu Getafe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS