11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCSO Filiaşi a pierdut amicalul cu Viitorul Pandurii. Mario Găman: „Am avut o atitudine foarte bună!“

CSO Filiaşi a pierdut amicalul cu Viitorul Pandurii. Mario Găman: „Am avut o atitudine foarte bună!“

Liderul Ligii 3, CSO Filiaşi, a susţinut astăzi, la prânz, cel de-al treilea joc de verificare din această perioadă precompetiţională. Elevii lui Mario Găman au pierdut cu 3-2 amicalul cu Viitorul Pandurii, de la Târgu Jiu.

„Chiar dacă am pierdut, pot spune că sunt foarte mulţumit de atitudinea băieţilor mei. A fost total diferită faţă de cea din jocul cu Universitatea II Craiova. Ambele goluri ale noastre au fost marcate de Eduard Dina. Unul a fost din penalti, celălalt dintr-o fază fixă. A fost un antrenament foarte bun, cu un adversar de valoare, care are argumente să lupte pentru promovare“, a declarat antrenorul Mario Găman, pentru GdS.

CSO Filiaşi, prima repriză: Florin – Calu, Tătaru, Circă, Vulpe – Vaştag, Armăşelu, Poiană – Săulescu, S. Lupu, Mărgărit.

CSO Filiaşi, repriza a doua: Jianu – Dănescu, Tătaru, Dina, Albăstrăiu – Duriţă, Şendroiu, Fotescu – Manolache, Cornicioiu, Buţurcă. Au mai intrat: Drăghici, Viespe, Militaru.

Acesta a fost cel de-al treilea joc de verificare pentru CSO Filiaşi. Pe primul l-a câştigat la scor, 10-0 cu CSJ Ştiinţa U Craiova U19, iar pe ce-l de-al doilea l-a pierdut categoric, 1-6 cu Universitatea II Craiova. Următorul amical al doljenilor va avea loc sâmbătă, 13 februarie, la Slatina, cu CSM.

Citeşte şi: „U“ Craiova – Dinamo / George Cîmpanu: „Îmi doresc să-mi domin adversarii“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS