8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - Dinamo / Dragoş Bon: „Aşteptaţi-vă să vedeţi o echipă ofensivă“

„U“ Craiova – Dinamo / Dragoş Bon: „Aşteptaţi-vă să vedeţi o echipă ofensivă“

-

Antrenorul interimar al Universităţii Craiova, Dragoş Bon, a susţinut astăzi conferinţa de presă premergătoare partidei cu Dinamo. Acest duel al orgoliilor, din etapa 22 a Ligii 1, este programat sâmbătă, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Dragoş Bon: „Nu mă sperie nimic la Dinamo!“

Tânărul tehnician se bazează foarte mult pe moralul bun câştigat de alb-albaştri la Iaşi. Bon îi asigură pe suporteri că vor vedea o echipă ofensivă.

„E clar că victoria obţinută la Iaşi ne-a adus un plus de moral. Aveam nevoie de cele trei puncte, de un joc consistent, încununat cu victorie. Nu a fost o simplă victorie, ci una cu multe goluri şi asta m-a bucurat. Sunt convins că le-a redat moralul şi spiritul de învingători. Acum ne aflăm în faţa unui meci special, pentru că se cunoaşte rivalitatea dintre Universitatea Craiova şi Dinamo.

Ştiu foarte bine ce înseamnă pentru suporterii noştri acest joc. E păcat că nu se joacă cu spectatori. Suporterii şi Peluza Nord ne-ar fi împins de la spate să ne impunem. Îmi doresc să reuşim să facem un joc foarte bun, să dominăm din toate punctele de vedere şi să câştigăm cele trei puncte. Sper ca băieţii să joace cu spiritul oltenesc şi să reuşim să-i facem fericiţi pe suporterii noştri. Ei se hrănesc prin victoriile Craiovei împotriva lui Dinamo“, a spus Dragoş Bon.

„Nu mă sperie nimic la Dinamo, dar sunt sigur că ne poate crea probleme. Sunt jucători cu orgoliu, cu un antrenor bine pregătit şi cu siguranţă vor trata şi această partidă ca pe un derbi. Trebuie să fim foarte atenţi, să nu cădem în capcană şi să intrăm foarte motivaţi pe teren. Cu siguranţă nu ne aşteaptă un joc uşor. I-am analizat şi pe adversari, dar suntem foarte încrezători în potenţialul şi calităţile noastre. Aşteptaţi-vă să vedeţi o echipă ofensivă! Aţi văzut că atunci când evoluează cu plăcere şi cu bucurie sunt foarte inventivi şi îşi pun adversarii în dificultate. O victorie cu Dinamo ar asigura continuitate, încredere şi ne-ar menţine în lupta cu echipele din faţa noastră, CFR şi FCSB, pentru titlu“, a completat antrenorul interimar al Ştiinţei.

Matteo Fedele, primul transfer al Ştiinţei din această iarnă

Dragoş Bon i-a mulţumit lui Andrei Ivan pentru cuvintele prin care l-a creditat în privinţa rămânerii la cârma echipei, dar este convins că alegerea clubului va fi alta şi o îmbrăţişează cu încredere.

„Nu pot să spun acest lucru care mă vizează direct (despre posibilitatea rămânerii în funcţia de antrenor principal – n.r.). Îi mulţumesc lui Andrei Ivan că are încredere în mine. Băieţii sunt apropiaţi de mine, eu de ei, încerc să-i ajut cât pot. Dar sunt sigur că alegerea pe care o va face clubul va fi una de bun augur“, a comentat Dragoş Bon.

Întrebat de GdS despre sosirea mijlocaşului elveţian Matteo Fedele la Universitatea Craiova, Dragoş Bon a recunoscut mutarea: „Din ce stiu, da, Matteo ni se va alătura curând. Ne bucurăm, pentru că este un jucător valoros. Îl cunosc bine, pentru că în mandatul său trecut l-am pregătit la echipa a doua. E important să ne mărim lotul cu jucători de valoare, dar sunt lucruri pe care conducerea administrativă le analizează. Sunt discuţii, iar când se vor finaliza o să le aflaţi şi dumneavoastră“.

Matteo Fedele va fi anunţat curând de club. El a evoluat ultima dată la Valenciennes FC, locul 7 în Ligue 2. Fedele este evaluat de Transfermarkt la 475.000 de euro.

Citeşte şi: „U“ Craiova – Dinamo / George Cîmpanu: „Îmi doresc să-mi domin adversarii“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:36

Locatarii din blocul care a explodat s-au întors după...

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, echipajele...

ȘTIRI GdS