5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPoli Iaşi şi Daniel Pancu şi-au încheiat colaborarea

Poli Iaşi şi Daniel Pancu şi-au încheiat colaborarea

CSM Poli Iaşi a anunţat, joi, pe site-ul său oficial, rezilierea de comun acord a contractului cu antrenorul Daniel Pancu.

„În această dimineaţă, contractul antrenorul Daniel Pancu a fost reziliat pe cale amiabilă. Îi dorim multe realizări antrenorului Daniel Pancu, cel puţin pe măsura performanţelor înregistrate ca fotbalist, cel mai talentat jucător crescut în Copou de-a lungul timpului”, se menţionează pe site-ul citat.

Preşedintele clubului CSM Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv, a declarat că Daniel Pancu a avut şi „foarte mult ghinion“ în cele şase luni petrecute la conducerea echipei.

„Regret enorm că am ajuns în acest moment. Nu mi-am dorit să se întâmple, mai ales că aveam planuri frumoase alături de Daniel, dar aste e viaţa antrenorilor. A demonstrat, prin tot ce a făcut în cele şase luni, că are nenumărate calităţi care să-l recomande pentru a deveni unul dintre cei mai buni tehnicieni ai României. A avut şi foarte mult ghinion. Îi doresc mult succes în carieră. Sper să revină cândva în Copou şi să realizeze lucruri măreţe în oraşul în care s-a format ca fotbalist“, a spus preşedintele de la Poli Iaşi.

Pancu: „Voi fi mereu alături de acest club“

La rândul său, Daniel Pancu a afirmat: „Am venit la Poli cu inima deschisă, cu toată dorinţa de a construi o echipă frumoasă. Nu mai are sens acum să înşir motivele şi cauzele pentru care s-a ajuns în acest punct. Însă, vreau să ştiţi că am făcut tot ce a depins de mine să reuşim împreună. Sunt convins că nu acesta e locul pe care îl merită Poli şi sunt sigur că va răsări soarele în Copou. Mai regret şi faptul că nu am prins măcar o partidă cu suporterii ieşeni în tribunele Stadionului „Emil Alexandrescu“. Indiferent ce-mi va oferi viitorul, voi fi mereu alături de acest club şi de oamenii deosebiţi cu care am colaborat. Mult noroc, Poli Iaşi!”.

Poli Iaşi ocupă ultimul loc în Liga I, cu 15 puncte din 19 meciuri. În etapa a 20-a, Poli Iaşi va juca în deplasare cu FCSB, pe 30 ianuarie.

Citeşte şi: Face Mihai Rotaru primul pas spre împăcarea cu suporterii? Reghecampf, în tratative cu „U“ Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS