5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGabi Balint critică aspru jocul Științei: „Trebuie să schimbe ceva!“

Gabi Balint critică aspru jocul Științei: „Trebuie să schimbe ceva!“

Gabi Balint, antrenor al Universității Craiova în anul revenirii pe prima scenă, nu l-a menajat deloc pe actualul tehnician al Științei, Corneliu Papură, după cel de-al șaselea meci fără victorie. Actualul analist TV consideră că evoluțiile și rezultatele Craiovei ar fi fost cu totul altele dacă publicul ar fi fost prezent pe „Ion Oblemenco“.

„Craiova seamănă cu declarațiile lui Papură după meciuri: calmi, lenți, nu spun mai nimic. Încă mai am încredere în Ivan, dar m-a dezamăgit mult, mult de tot. Nici ceilalți jucători parcă nu sunt la capacitatea lor. Vorbim despre Craiova, o echipă cu pretenții la titlu! Craiova vrea, suporterii vor, dar jocul e departe de ce înseamnă o echipă cu pretenții. Cicâldău, Nistor și Mateiu au scăzut, parcă nu mai sunt cei de anul trecut“, a spus Balint, la Digi Sport.

„Cred că s-ar fi întâmplat niște schimbări la Craiova dacă suporterii erau în tribune. Trebuie să se schimbe ceva! Să mai fie aduși niște jucători, pentru că altfel nu-i văd bine. Nu-i văd că ar putea să se redreseze la timp pentru a continua lupta la titlu cu FCSB și cu CFR“, a mai spus Balint.

Citește și: Liga 1 / Mihai Rotaru a intrat în dizgrațiile Peluzei Nord

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS