10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 | Alexandru Marius Duriță: „Sper să gestionăm foarte bine fiecare zi“

Liga 3 | Alexandru Marius Duriță: „Sper să gestionăm foarte bine fiecare zi“

-

Formația CSO Filiași s-a reunit joi și a demarat pregătirile pentru restul meciurilor din returul Ligii 3, seria 6. Mijlocașul Alexandru Marius Duriță a declarat că abia aștepta să se reia activitatea și speră ca echipa sa să valorifice la maximum perioada următoare și să nu apară accidentări.

„Așteptam foarte mult reunirea, pentru că îmi era dor de antrenamente. Am un kilogram în plus, dar îl dau foarte repede jos. Acum, de sărbători, cam fiecare pune pe el… Urmează o perioadă foarte grea de pregătire, prima dată fizică, apoi tehnico-tactică. Sper să gestionăm foarte bine fiecare zi, să nu apară accidentări și când începe campionatul să fim toți apți“, a spus Alexandru Marius Duriță, pentru GdS.

Întrebat despre noutățile din lot, majoritatea fiind juniori, fotbalistul lui CSO Filiași consideră că echipa va fi și mai puternică.

„Juniorii au fost foarte buni și anul trecut și sunt și acum aici. Am văzut că au mai venit și că se mișcă foarte bine. Mai este de lucru, dar trebuie să-i integrăm în echipă și sigur o să-și facă treaba“, a subliniat Alexandru Marius Duriță.

Liderul CSO Filiași revine în meciurile oficiale aproape de mijlocul lunii martie, într-un meci în deplasare, la FC Pucioasa.

Citește și: Liga 3 / CSO Filiaşi a demarat pregătirile pentru retur (video, foto)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS