11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalȘtefan Radu, o „legendă“ pentru Lazio. Românul a bifat 320 meciuri în Serie A

Ștefan Radu, o „legendă“ pentru Lazio. Românul a bifat 320 meciuri în Serie A

Fundaşul român Ştefan Radu a devenit, miercuri, jucătorul care are cele mai multe meciuri disputate (320) pentru clubul Lazio Roma în prima ligă italiană.

Radu (34 ani), introdus în min. 77 al partidei dintre Lazio şi Fiorentina (2-1), l-a depăşit pe Aldo Puccinelli, care a adunat 319 meciuri pentru Lazio.

„Emoţionant, se fac 13 ani de când sunt la Lazio, iar în februarie am debutat contra Fiorentinei, câştigând cu 2-1. Azi a fost o altă victorie, pentru a sărbători cele 320 de prezenţe în acest tricou. Azi Lazio poate a jucat urât, dar la final a obţinut rezultatul dorit, suntem mulţumiţi. Suntem încă în spate în clasament, dar cred că dacă vom câştiga două-trei partide putem reintra în luptă pentru primele locuri. Singurul obiectiv e să câştigăm de fiecare dată partida următoare. Nu ţintesc un record, ci vreau să las ceva aici, la Lazio. Acum pentru mine e important să câştigăm la Parma”, a comentat Ştefan Radu.

Lazio a învins-o miercuri pe Fiorentina cu 2-1, pe Stadio Olimpico, prin golurile marcate de Felipe Caicedo (6) şi Ciro Immobile (75), respectiv Dusan Vlahovic (89 – penalty). Formația din capitala Italiei se află pe locul 8 în Serie A, cu 25 de puncte din 16 partide.

Citește și: Barcelona, din nou pe podium după victoria cu Bilbao. Messi, în mare formă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS