22.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalIan Baraclough, selecționer Irlanda de Nord: „Trebuie să ne facem jocul“

Ian Baraclough, selecționer Irlanda de Nord: „Trebuie să ne facem jocul“

Selecţionerul Irlandei de Nord, Ian Baraclough, a declarat, marţi, conform site-ului oficial al FRF, că jucătorii săi trebuie să se ridice la un nivel care să le permită să facă faţă meciului cu România. Acesta a spus că selecţionata noastră a venit la Belfast cu încredere după o victorie în amicalul cu Belarus.

„Mă reîntâlnesc acum cu Mirel Rădoi, al treilea meci foarte repede unul împotriva celuilalt, după duelul la U21 şi cel la nivel de seniori în septembrie. Trebuie să ne ridicăm la un nivel care să ne permită să facem faţă, pentru că România vine cu încredere după o victorie. Trebuie să ne facem jocul mâine pentru că în primele două meciuri din această lună eu cred că am arătat foarte, foarte bine din punct de vedere al jocului“, a afirmat Ian Baraclough.

Nu plânge după Steven Davis

Selecţionerul a menţionat că are cinci jucători indisponibili pentru meciul cu România:

„Davis, Lafferty şi Saville au părăsit lotul din motive personale. Avem alţi doi accidentaţi, Thompson şi McGinn nu sunt apţi după ce au lipsit şi cu Austria“.

Ultimul meci al naţionalei României în Liga Naţiunilor se va disputa miercuri, de la ora 21:45, pe Stadionul „Windsor Park“ din Belfast, împotriva selecţionatei Irlandei de Nord. Partida contează pentru clasamentul FIFA, care va determina urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru CM 2022.

Citește și: Mirel Rădoi: Avem de luat o revanşă cu Irlanda de Nord. Vezi ce spune și despre „U“ Craiova!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS