13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 2 / Dan Alexa, în locul lui Octavian Benga la ASU Poli Timişoara

Liga 2 / Dan Alexa, în locul lui Octavian Benga la ASU Poli Timişoara

Clubul ASU Poli Timişoara a anunţat, astăzi, într-un comunicat, că a întrerupt colaborarea cu antrenorul principal Octavian Benga. Bănățenii menționează că în locul acestuia a fost instalat Dan Alexa, cel care a ocupat până acum funcţia de manager general.

„Politehnica Timişoara a întrerupt astăzi de comun acord colaborarea cu antrenorul principal Octavian Benga. Pe această cale îi mulţumim lui Tavi pentru întreaga muncă depusă în perioada petrecută la clubul nostru. Noul antrenor principal al alb-violeţilor va fi Dan Alexa, care de la începutul sezonului a activat în funcţia de manager general al Politehnicii“, se menţionează pe site-ul citat.

ASU Poli Timişoara ocupă în prezent poziţia a treia în clasamentul Ligii 2, cu 20 de puncte după 11 partide disputate.

Dan Alexa (41 de ani) a fost junior la CSS Caransebeş şi LPS Banatul. Ca senior a evoluat la echipele UM Timişoara, Rocar, FC Politehnica Timişoara, FC Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti, Beijing Guoan (China), Rapid Bucureşti şi Anorthosis Famagusta (Cipru).

El a debutat ca antrenor la ACS Poli, pe care a promovat-o în Liga I în ediţia 2014-15, performanţă repetată în sezonul următor ca principal al formaţiei Rapid. De asemenea, Alexa a mai condus echipele ASA Tg. Mureş, Concordia Chiajna, Dunărea Călăraşi şi Astra Giurgiu. În această vară a antrenat-o pe Rapid în play-off-ul Ligii a II-a. Ulterior, pe 20 august, a fost instalat în funcţia de manager general al clubului ASU Poli Timişoara.

Citește și: Corneliu Papură, omul de nădejde al conducerii Științei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS