17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Campionilor / Şahtior i-a câştigat respectul lui Antonio Conte

Liga Campionilor / Şahtior i-a câştigat respectul lui Antonio Conte

După ce în prima etapă din Grupa B a Ligii Campionilor a pus-o la colţ pe Real Madrid, Şahtior Doneţk a ţinut-o în şah şi pe Inter Milano. Gruparea din Ucraina a remizat marţi seară, 0-0, cu Inter şi s-a instalat confortabil în fotoliul de lider.

Şahtior: Trubin – Dodo, Khocholava (’62, Matvienko), Bondar, Korniienko – Marlos (88, Alan Patrick), Maycon – Tete, Antonio, Solomon – Dentinho (’15, Taison). Antrenor: Luis Castro.

Inter: Handanovic – D’Ambrosio (’79, Darmian), de Vrij, Bastoni – Hakimi, Barella, Brozovic, A. Vidal (’79, Eriksen), Young (’85, Pinamonti) – Lukaku, Martinez (’72, Perisic). Antrenor: Antonio Conte.

Liga Campionilor | Programul / rezultatele meciurilor din etapa a 2-a

„Echipa noastră a performat bine și sper să putem continua în acest fel. Cel mai important aspect a fost apărarea. Trebuia să-i blocăm pe Lukaku și pe Martinez, pentru că Inter este una dintre cele mai bune echipe din lume cu un atac fantastic. Fundașii noștri Bondar și Khocholava au jucat un joc grozav. A fost foarte important să arătăm aceeași unitate pe teren ca în meciul cu Real Madrid“, a declarat Luis Castro, antrenorul lui Şahtior.

„Șahtior a jucat același tip de joc împotriva Real Madrid, un sistem 6-3-1, bine pregătit pentru apărare și contraatac. Sunt mortali când li se acordă spațiu, dar în seara asta am fost buni în a crea ocazii de gol fără a acorda nimic. Acesta este modul în care vrem mereu să jucăm și să ne impunem. Suntem un pic dezamăgiți pentru că meritam să câștigăm. Am jucat cu atitudinea corectă, ca o echipă foarte bună“, a explicat Antonio Conte, tehnicianul interiştilor.

Liga Campionilor, Grupa B

Etapa 2: Shakhtar – Inter 0-0, Monchengladbach – Real Madrid 2-2.
Clasament:
1.Shakhtar 4 (3:2)
2.Monchengladbach 2 (4:4)
3.Inter 2 (2:2)
4.Real Madrid 1 (4:5).

Citeşte şi: Liga Campionilor / Real Madrid dă semne de slăbiciune. Vezi ce spune Zizou!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS