9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBayern câştigă şi când joacă modest. „Bavarezii“, lideri în grupa A

Bayern câştigă şi când joacă modest. „Bavarezii“, lideri în grupa A

Bayern Munchen, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, a învins-o la limită pe Lokomotiv Moscova, cu scorul de 2-1, marţi seară, în deplasare, într-un meci din etapa a doua a grupelor.

Rușii au avut primul șut pe poartă, la capul lui Smolov, în minutul 3. Însă, cei care au înscris au fost nemții, prin Goretzka, care a finalizat centrarea excelență a lui Pavard, în minutul 13. În repriză secundă, Kovacs a dictat penalty pentru Bayern, după un fault asupra lui Lewandowski. Golgeterul polonez a venit, însă, din offsaid, iar decizia a fost anulată (64).

Câteva minute mai târziu, Anton Miranchuk a reușit egalarea, spre bucuria fanilor din tribune (70). Kimmich nu a fost, însă, de acord cu remiza și i-a adus echipei sale a două victorie din Grupa A, cu un șut de la marginea careului (79).

Lokomotiv Moscova: Guilherme – Zhivoglyadov, Corluka, Cerqueira, Rybus – Ignatjev, Kulikoc, Miranchuk – Krykowiak, Smolov, Ze Luis. Antrenor: Nikolic.

Bayern: Neuer – Pavard, Sule, Alaba, Hernandez – Kimmich, Goretzka – Muller, Tolisso, Coman – Lewandowski. Antrenor: Hansi Flick.

În celălalt meci al grupei, Atletico Madrid a dispus de campioana Austriei, scor 3-2. Tânărul jucător Joao Felix a reuşit „dubla“ care le-a adus toate punctele madrilenilor.

Grupa A: Lok. Moscova – Bayern 1-2, Atl. Madrid – Salzburg 3-2.
Clasament: 1. Bayern 6 puncte (golaveraj 6:1), 2. Atl. Madrid 3 (3:6), 3. Salzburg 1 (4:5), 4. Lok. Moscova 1 (3:4).

Citeşte şi: Liga Campionilor | Programul / rezultatele meciurilor din etapa a 2-a

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS