10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârțu: „Am jucat modest, poate ne trezim“

Sorin Cârțu: „Am jucat modest, poate ne trezim“

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârțu s-a arătat nemulțumit de jocul echipei din meciul cu Academica Clinceni. El a cerut timp pentru noile achiziții ale clubului craiovean.

„Am fi vrut să vină mai târziu prima înfrângere, dar dacă s-a întâmplat, ce să facem? Poate ne trezim așa. Și anul trecut am pierdut foarte multe puncte cu echipe din play-out. Eu zic că o înfrângere a fost prea mult, au fost multe situații în care puteam marca, dar așa a fost. Sperăm să îndreptăm, iar apoi să vină o nouă serie de șapte victorii. Asta e, trebuie să acceptăm înfrângerea, chiar dacă nu suntem de acord cu ea. Am jucat modest, dar asta intră în atribuțiile lui Cristiano, eu nu intru mai mult în subiect. E un rezultat care ne cade prost, nu-l digerăm ușor.

Apropo de U21. Avem trei tineri care n-au putut să joace. De unde să mai luăm iar vreo trei de o valoare asemănătoare? E o aiureală, dar voi știți părerea mea. Din punctul meu de vedere, nu există un joc în care să elimini meritul sportiv. Cu Tudorie, Ofosu și Căpățînă parcă am fost mult mai periculoși și puteam marca, dar așa a fost. Toate au fost pe lângă bară, pe lângă poartă. Pentru Mamut nu am comentarii, îl știu mai puțin, dar Ofosu și Căpățînă mi se par jucători foarte buni și își vor pune amprenta. Mai bine primeam gol în faza aia din minutul 1, poate era altfel“, a declarat conducătorul Ştiinţei, la Digi.

Vezi şi declaraţiile lui Bergodi, Bancu şi Baiaram!

„Eu zic că jucătorii pe care i-am luat – Ofosu, Căpățână – sunt un plus, și au mai fost înainte Constantin și Papp. Nici nu poți să faci 10 transferuri. Suntem abia în etapa a opta, avem doar o înfrângere, șapte victorii. Ne-am angrenat într-un obiectiv clar – câștigarea campionatului și a Cupei României. E normal să ai astfel de obiective ca Universitatea Craiova, mai ales la ce condiții sunt“, a mai spus Sorin Cârțu.

Citeşte şi: Liga 1 / Universitatea Craiova – Academica Clinceni, scor 0-1, în imagini

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS