3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalȘi TAS l-a trimis pe Adrian Mititelu la plimbare!

Și TAS l-a trimis pe Adrian Mititelu la plimbare!

După toate înfrângerile suferite în instanțele din România privind marca și stema, Adrian Mititelu a pierdut un proces extrem de important și la Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Mititelu s-a adresat TAS în lupta sa disperată de recunoaștere a echipei FCU drept Universitatea Craiova. Acesta a contestat decizia FRF, din 3 iulie 2019, de a-i da dreptul echipei din Liga 1 să folosească denumirea de Universitatea Craiova în competiții. Verdictul tocmai a sosit, finanțatorul echipei FCU a pierdut și această bătălie, chiar dacă s-a ținut peste hotare. TAS a hotărât că decizia luată de FRF este cea corectă și a indicat că Adrian Mititelu este bun de plată.

Universitatea Craiova, echipa din Liga 1!

Mai mult, TAS a trașat practic și bătălia privind marca Universitatea Craiova, victoria fiind sărbătorită de echipa lui Mihai Rotaru. Instanța de la Lausanne a punctat faptul că Universitatea Craiova este vicecampioana României și liderul Ligii 1, deoarece este în asociere cu clubul condus de Pavel Badea.

„Constată că Universitatea Craiova Club Sportiv este deţinătoarea mărcii şi are dreptul de a folosi denumirea Universitatea Craiova. TAS nu rezolvă disputele interne pentru mărci, ci analizează hotărârile FRF. Astfel, se respinge apelul împotriva deciziei FRF din 3 iulie 2019, menţine decizia şi obligă apelantul să plătească toate cheltuielile de judecată“, se precizează în decizia TAS.

Aşadar, Adrian Mititelu va trebui să achite şi câte 5.000 de euro către FRF şi către Universitatea Craiova, în urma hotărârii Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, din data de 16 octombrie.

Citește și: Liga Elitelor / „U” Craiova U19, net superioară Timișoarei. Victorie fără dubii a „leilor”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS